2777
2789
عنوان

کاش من به جای زلیخا بودم

155 بازدید | 15 پست

حیف که قدر اون همه نعمتی که خدا بهش داده بود رو ندونست 

کاش من جاش بودم که دیگه ناهار شام خودم درست نکنم  وکلی چیزای دیگه فقط می‌خوردم می‌خوابیدم و هرچی میخواستم در اختیارم بود و خونم عین قصر بود که هزاران اتاق داشت و بزرگ و دلباز 

God, please give me great wealth so that I can befortunate

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به عشقی گرفتار شد که نگو چنان بی ابرویی کشید و بی کسی که نگو

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ولی به عشقی گرفتار شد که نگو چنان بی ابرویی کشید و بی کسی که نگو

انتخاب خودش بود

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

و سالها توی حسرت عشق حقیقی سوختن، ارزشش رو نداره که جای زلیخا باشی، هرچند من که میگم عزیز کرده بود

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

انتخاب خودش بود

بنظر من سرنوشتش بود اون امتحان پیامبری بود

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

يه پوتيفار زن ذليل هم داشتي🤣

آره دقیقا درسته تو بیرون خیلی جدیه ولی واقعا تو خونه خیلی خوبه خیلیم زنشو دوست داره همش داره نازشو می‌کشه برخلاف بیرونش

God, please give me great wealth so that I can befortunate

همین الانشم خیلیا هستن همینجوری زندگی میکنن 😂 فقط کافیه خوشکل باشی و لوند و خانواده دار ،  یه شوهر پولدار نصیبت شه مث ملکه زندگی میکنی . . 🌈✌🏻

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**