2777
2789

یادمه مثلا سال ۴۰۰ بود تقریبا هر چی لازم داشتم از دیجی میگرفتم کلی تخفیف میداد ، همون سال حتی یه بازی هم‌یه زمانی گذاشته بود اگه به موقع روی یه دکمه کلیک میکردی ۵۰۰ تومن‌تخفیف میداد! دیگه هیچ تخفیف خاصی نمیده خیلی کم 

ارسالشو رایگان کنه راضیم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز دوتا کد تخفیف برامون می‌فرسته دو تا کد حدود ۷۰ تومنی یه کد ۱۵۰ تا ۱۷۰ تومنی و البته کد ارسال ...

خب کف خرید چند باید باشه؟

برام منم‌میفرسته مثلا دویست از ششصد 

ولی کد تخفیف میزنم مینویسه ده درصد کم شد

اون‌موقع ها مثلا تخفیف که میگرفتم شاید پنجاه درصد میشه خیلی خوب بود

خب کف خرید چند باید باشه؟برام منم‌میفرسته مثلا دویست از ششصد ولی کد تخفیف میزنم مینویسه ده درصد کم ش ...

تخفیف ۱۷۰ یا ۱۶۰ برای کف سفارش ۷۰۰ یا ۸۰۰ گاهی ۶۰۰ برا من میاد 

هنوز برا شما خوبه 

کد ۲۰۰ کف تخفیف ۶۰۰ خوبه البته به شگفت انگیز روزانه  تعلق نمیگیره این تخفیفات