سلام بچه ها من از هیچی درنمیارم، ب ی عمومی نشون دادم گفت انزیم هات ،بالاس ،درمانش چیه هزینه ش چقده ،بیچاره من ن پول دارم ن زندگیه درستیه این مشکل ازکجا پیدا شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همش ۲۹سالمه ،هیچوقتم،اهل نوشابه و خوراکی غیر مجاز یا غذای روغنی نبودم چرا اینطورشده پس
علتش مشخص نیست، ما پریسال رفتیم شیراز برای نمونه برداری کبد، دکتر اونجا تشخیص نوعی بیماری خود ایمنی خیلی خاص رو داد، ربطی به هیچ چیزی هم نداره، متاسفانه برای پدر من غیر قابل درمانه و فقط باید با یک نوع قرص(که از این دارو بخاطر عوارضش متنفرم) پیشگیری کرد، اگر جایی مثل تهران هستید پیگیری کنید، هر چقدر زودتر بفهمید چیه و جلوگیری کنید بهتره، دکتر گوارش باید مراجعه کنید
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
عزیزم اگر بیمه هستی تنها هزینه هایی که باید انجام بدی همین سنو یا نمونه برداری هست که شاید همین هاهم بیمه بده، بعد از تشخیص قطعی اگر مورد خاصی نبود دارو میدن که انشالله نباشه، اگر هم بود دارو آلمانی هست اگر اشتباه نکنم و براتون زیر نظر داروهای خاص رد خواهد شد که باید از حلال احمر ماهیانه بگیرید و کمتر از صد میشه
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت