2777
2789

از اوایل عروسی تا موقع طلاق همش بگه طلاق سر هر موضوع کوچیکی و دراخر هم جدا بشه

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

جن عاشق که انگشت نمیکنه توچشم آدم بگه بروجداشو

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال خرافات نباش تا بعدا حسرت هدر دادن عمرت رو نخوری

پس چرا یک آدمی زبونی اینطوری هست ولی ته دلش اینو نمیخواد و دست خودش نیست و جلوی هر کس و ناکس گفته 

جن عاشق اصلا نمیزاره طرف ازدواج کنهکسی که از اول میگه طلاق یعنی فکر میکنه بیرون خبریه و میخواد بره د ...

ن آخه اولش مشکلی نداشته 

دختر خوبیه با هیچ پسری تا حالا نبوده خیلی بهش نزدیکم 

اهل این چیزا نیست 

دلایل زیادی میتونه داشته باشه. بدون شناخت اون آدم نمیشه نظر داد

آدم موجهی هست 

چیزایی که میگی اختلال دو قطبی هست که درمان هم نمیشه مگر به سختی ربطی به جن عاشق نداره اصلا این علائم ...

ن آخه علائم هم داره کابوس شبانه و تو خواب حالش بد میشه و سایه میبینه