2777
2789
عنوان

آیا بیست و هفت سال سن کمی هست

412 بازدید | 43 پست

برای یه دختر مجرد میگم. سواله. شما مادر یه دختر ۲۷ ساله باشید، آیا بهش اعتماد میکنید که بره یه شهر دیگه خودش تنها؟ سواله.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چرا اعتماد نکنم اختیار خودشم مگه نداره.

مادر من همینه. الان ک ۲۰ سالمه،  فکر بد میکنه. فکر میکنه ، چون شوهر ندارم ، پس ..... .

بهم اعتماد نداره. و ب جامعه هم همینطور.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

برای زندگی مستقل بله دیگه سنی گذشته و اون ثبات عقلی که باید برسه رو رسیده بهش

برای رفتن ب شهر دیگه برای دانشگاه 

معمولا خانواده های ایرانی نه تا طرف ازدواج نکنه گیراشون هست ولی در کل ۲۷ سال سن مناسبیه یه انسان کام ...

خدایی همینه توی خانواده ما