2777
2789

طبیعیه؟

رژیمم در حد روانی شدنم بود 

اینطور بگم ک آب نمیخوردم تا وزنم رو ترازو نره بالا 

کاری مصرفیمم بین ۴۰۰ تا ۷۰۰ کالری بود 

الان هزار تا ۱۵۰۰ 

بعد از هفته پیش تا الان وزنم از ۵۳ و ۵۰۰ شده ۵۴ و ۵۰۰ به بالا

هوش مصنوعی گفت حدود دو سه کیلو اصافه میکنی چون بدنت تازه از حالت قحطی در اومده بعد ثابت میمونی و یا حتی کم میکنی 

درست میگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری پونصد تا هفتصد میخوردی من الان ناهارم شد ششصد تا روی وزن زیاد حساس نشو تمرکزت رو سایز باشه ر ...

اصلا مثل من نکن ، خیلی کم میخوردم ، هر چقدرم بهم گفتن این کار رو نکن گوش ندادم ، الان ریزش مو گرفتم در حد لالیگا 

با یکی دو کیلو الان مشکلی ندارم میترسم هر هفته یک کیلو اضافه کنم

چای سبز بخور بعد ناهار همراه با یه نخود چوب دارچین بنداز توش چربی سوز و لاغر کننده هست اما زیاده روی ...

الان میخورم 

ولی روزی یک لیوان 

اگه زیاده که یک روز در میانش کنم؟

اصلا مثل من نکن ، خیلی کم میخوردم ، هر چقدرم بهم گفتن این کار رو نکن گوش ندادم ، الان ریزش مو گرفتم ...

من سه سال پیش یازده کیلو کم کردم ولی کالری شماری نمیکردم 74 بودم شدم 63 ولی عین شما ریزش مو گرفتم و خیلی سرگیجه گرفتم با اینکه روزی چند تا مکمل هم خوردم

ولی اشتباه کردم دوباره شروع کردم به خوردن دوباره وزنم از قبلم بیشتر شد پارسال هم دوماه رژیم بودم هشت کیلو کم کردم ولی باز ول کردم 

الا 78 کیلوام تازه از دیروز شروع کردم انشالله تا 65میرم و اینسری به هیچ وجه ول نمیکنم دیگه تا دوباره چاق شم و بهونه بدم دست هرکی 

هی بگن چاقی این سری به قول شما میخوام فشار نیارم