2777
2789
عنوان

طوفان ک‌اغراقه ولی کاری کردم امروز که ب عمرم چنین جسارتی نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 22 پست

آفرین دمت گرم منم می‌دونم یه روز جسارت تو رو پیدا میکنم

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدرس خونشونو نداشتماز طرفی می‌ترسیدم بعد ها بفرستم بخوان تجزیه تحلیل الکی بکنن

😓آهان

حالا که گذشت

کار خوبی در حق خودت کردی آفرین

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

واسه بعدها بعداً غصه میخورم حالو دریاب

خیلی از جوابت خوشم اومد من متاسفانه اصلا تو زمان حال زندگی نمیکنم همش استرس بیخودی دارم همش از حرف مردم میترسم.... نمیتونم هیچ جوره خودم رو تغییر بدم

بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است

خیلی از جوابت خوشم اومد من متاسفانه اصلا تو زمان حال زندگی نمیکنم همش استرس بیخودی دارم همش از حرف م ...

منم مثه تو بودم 

کم کم همه فکر میکردن درک درست از زندگی ندارم

جام‌تصمیم گرفتن زندگی کردن انتخاب کردن

با بخودت بیا با از الان بدون تو وسیله ای واسه تخلیه حسو حال بقیه