2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون متادون میخوره ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 39 پست
نمیدونم چقدر میخوره . قبلا دیدم ۲۰ بود

متادون بعد به مدت مصرف ،،دوز استفاده ازش زیاد میشه اینطور نیست که ده سال فقط یه ۲۰بخوره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

درمورد کسای که میخورن عوارضش بهش بگو مثلا بگو تو فلان سایت خوندم یکی میخورده رو بچش تاثیر گذاشته مشک ...

کاش اینقدر راحت بود،،،،،

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اینقدر راحت بود،،،،،

میدونم خیلی سخته دیدم کسانی که میخوردن چقد زندگی سختی داشتن و چقد سخت ترک کردن

نیاز به مشاور دارن یه دلسوز که باهاشون صحبت کنه 

من خیلی دلم برای جوونامون میسوزه خیلیا مصرف میکنن این قرص

کاملا از چشماشون مشخص که این قرص مصرف میکنن...

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

میدونم خیلی سخته دیدم کسانی که میخوردن چقد زندگی سختی داشتن و چقد سخت ترک کردننیاز به مشاور دارن یه ...

می‌دونی چون راحته استفاده کردنش،دودو چراغو فندک نمی‌خواد متاسفانه

می‌دونی چون راحته استفاده کردنش،دودو چراغو فندک نمی‌خواد متاسفانه

آره متاسفانه..‌.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماشون چه حالتی میشه وقتی قرص مصرف میکنن؟

چشامشون خمار قرمز مردمک چشاشون ریز میشه پلکشون انگار افتاده و سنگین قشنگ وقتی میبینی این افراد متوجه میشی من چند شب پیش چند تا جوون تو مترو دیدم این حالتی بودن بعد دیدم‌خودشونم گفتن متادون مصرف میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلم نمیخاد هیچوقت کسیو نا امید کنم اما من خودم ۲۰ سال با کسی زندگی کردم ک این مشکلو داشت

متادون امید ب بهبودش ۱ درصده اونم احتمال برگشتش خیلیه

دیدم شاغلی و جوونی طلاقتو بگیر خودتو و بچتو نجات بده

اینا روز ب روز بدتر میشن و اصلا متوجه حالشون نیسن و هیچ جوره قانع نمیشن

متادون مغزو کامل از بین میبره و در اخرم یه شب مبخوابن و دیگ بیدار نمیشن

تا جوونی خودتو از این بدبختی نجات بده و توام باهاش غرق نشو