2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون متادون میخوره ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول نداره میخوره . من متوجه شدم ولی اون انکار میکنه . بارها تو وسایلش پیدا کردم گفت ماله خودش نیس. ...

درمورد کسای که میخورن عوارضش بهش بگو 

مثلا بگو تو فلان سایت خوندم یکی میخورده رو بچش تاثیر گذاشته مشکل دار شده طفلی

یا یکی چند تا چندتا میخورده اما الان ترک کرده زندگیش از این رو به اون رو شده

یه جوری بگو که بره تو ذهنش برا زندگیشم شده این قرص بزاره کنار 

هم برای سلامتی خودش هم اطرافیانش

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

چطور باهاش زندگی میکنی؟؟

من باشم از ترس میمیرم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

درمورد کسای که میخورن عوارضش بهش بگو مثلا بگو تو فلان سایت خوندم یکی میخورده رو بچش تاثیر گذاشته مشک ...

خیلی گفتم قبلا ‌زبونم مو دراورد . اون هنوز حتی مصرفشم انکار میکنه ‌ . الان جوریه ک اگه بگم تو متادون میخوری  میفته ب جونم میگه دفعه بعد بگی بلا سرت میارم

منم این روزارو گذروندم:)اگر میخاد درست شه کمکش کن اگر نه جونتو نجات بدهمتادونی شاید ۵ درصدش بتونه تر ...

اره دارم  . من تو خونه همش سکوتم مبادا حرفی بزنم اون بهم حمله کنه . ولی دیگه خسته شدم کاش از زندگیمون حذف شه این اشغال