2777
2789
عنوان

دست دخترم خسته میشه

80 بازدید | 5 پست

دست دخترم بری نوشتن مشق هاش زود خسته میشه و نمی تونه بنویسه دو خط می نویسه دستش خسته میشه و باعث میشه عصبی و بشه و تمرکزش بیاد پایین جوری درد می کنه که دستش رو گاز می گیره و با یکم است تحت هم خوب نمیشه 

مشکلی دیگه ای که داره مداد رو خیلی سفت می گیره و فشار میده و همین باعث میشه دستش زود خسته میشه و همین خستگی می تونه روند نوشتن کند کنه مخصوصا دیکته ای که میگن با سرعت بالاست و دو بار بیشتر تکرار نمی کنند خود این کار باعث میشه که نتونه بنویسه و غلط املایی بیشتری داشته باشه با اینکه کلمات رو بلده بنویسه 

واقعا موندم چیکار کنم یکسری ورزش های دست هم بهش دادم و یا حتی خمیر بازی هم انجام دادیم ولی روی دستش تاثیر خوبی نداشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی 

من خوندم دوست دخترم خسته میشههه( دوست دخترم بری نوشتن مشق هاش زود خسته میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️)

یکم که مینویسه دستشو ورزش بده بعد دوباره شروع کنه

یسری کلیپا هستن تو یوتیوب و گوگل میخوای سرچ کن ببین درمورد دست‌ورزی

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂