2777
2789

من یه خواهر دارم دوسال از من کوچیکتره و به هربهونه  ای به من  حسادت میکنه  مثلن  یه موردش همین چند وقته اسم من فاطمس چند وقتی بود دربه در دنبال کار بودم بنابراین با این خواهرم یکی دیگشون  دوماه پیش رفتیم یه کاری رو دیدیم قرار بود بهمون زنگ بزنه ولی من از کاره خوشم نیومد گفتم اگه زنگ بزنه بهم نمیرم  ولی خواهرم اونجا خوب خودشو نشون داد  که من خیلی زرنگم وبهش گفتن کارت خوبه  و باهاتون تماس میگیریم فرداش دوبار تماس گرفت با خواهرم که بره سرکار خواهرم گفت نه یا باید شما هم بیاید سر کار یا من تنهایی نمیرم  خلاصه خواهرم نرفت و جواب تلفن اون شخص  نداد  آخر هفته اون شخص با من تماس گرفت بیا سرکار و  چون من از اون کار  خوشم نمیومد گفتم نه ممنونم نمیام  خلاصه گذشت  بعد تقریبا  دوماه  ار اون ماجرا مامانم هر کاری من پیدا میکردم و میگفتم نمیرم به اون پیشنهاد میداد اونم از حسادت میگفت چرا همش به من میگید به فاطمه بگو بزه  الان سه چهار روزه از گشتن در این فروشگاه اون فروشگاه یه جا دارم میرم سرکار که کارشم سخته و اصلن آسون نیست  و تو این تایم اون به جای دنبال کار بگرده نشسته  بود  پا گوشی  الان امروز برگشته میگه چرا اون کاری ک رفتیم دیدم به تو زنگ زد به من نگفتی من برم گفتم مگه خودت  نگفتی اگه سه تامونو صدا نکنه نمیرم مگه دوبار باهات تماس نگرفت جواب ندادی  الان زده زیرش میگه نه به من زنگ نزده 😂  تو نرفتی باید به من میگفتی من برم گفتم اولا خودت نرفتی بهت زنگ زد بعدشم گفتی تا شمارو صدا نزنه من نمیرم   حتی قبلنم درگیر یه کاری بودم نمیتونستم برم سرکار مامانم هی بش میگفت بیا برو سرکار تو که دنبال کار میگردی میگفت چرا فاطمه نمیره  مامانم میگفت خوب فاطمه یه کاری داره که الان نمیره اخه من اونموقع درگیر خوندن ازمون استخدامی بودم  این یه مورد از حسادتاش بود  شما هم خواهر اینجوری دارید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من ب قیافه و ظاهر خیلی حسودی داره و همش دلش میخواد ازمن سرتر باشع و همه بگن ک تو خوشگلتری

همیشه هم موقه ارایش هی منو نگاه میکرد خودشو نگاه میکرد 😂و بیشتر میمالید

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهر من ب قیافه و ظاهر خیلی حسودی داره و همش دلش میخواد ازمن سرتر باشع و همه بگن ک تو خوشگلتریهمیشه ...

مآله منم همینطوره منم یه مورد کوچیکش گفتم حتی به خواستگار داشتن من 

مآله منم همینطوره منم یه مورد کوچیکش گفتم حتی به خواستگار داشتن من

من موقعی ک شوهرم خواستگارم بود

خواهرم با برادرشوهرم دوس بودن

شوهرم از اول گف ک من قصدم ازدواجه باهات

ولی برادرشوهرم گفته بود فقط دوستی معمولی

بهد ک شوهرم میخواست بیاد خواستگاری اینا خواهرم همش اونو از چشمم مینداخت و خانوادمو پر میکرد ک نذارید زن این بشه

فقط بخاطر اینکه داداشه حاضر نبود بگیرتش

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی من حسادتی ندیدم تو این رفتار خواهرت

تا وقتی من بیکار بودم  نمی‌رفت سرکار با اینکه میدونست من درگیر ازمون دادنم الان که من رفتم سرکار در به در دنبال کار به من حسادت میکنه مامانم میگه خوب توام میرفتی   دنبال کار میگه نه تو کار خوبارو به من نمیگی بهش گفتم بابا من هر روز در این فروشگاه به اون فروشگاه دنبال کار تا اینو پیدا کردم خوب توام اینکار و کن میگه آره تو راست میگی یعنی منظورش اینه که مامانم کارو برام پیدا کرده نه خودم