2777
2789
عنوان

پسره منو گذاشته تو ابنمک

115 بازدید | 6 پست

حدود یکسالی هست باهمیم در ارتباطیم چندبار پیشنهاد بیرون رفتن داد به دلایل مختلف کنسل شد باهم خیلی صمیمی بودیم و تنها مشکل بینمون البته به روش نیاووردم گاهی ان میشدجواب نمیداد ولی از یجایی به بعد بهم برخورد حتی بهشگفتم راجبش یچیزایی شنیدم اون تکذیب کردو اینا در طول این یکسالم چندبار خواستم قطع ارتباط کنم هی مانع شده اما چندروزیه زیاد نیست و سرده البته خودش میگه سرش شلوغه و مطمئنم که سرش شلوغه چون زیادم ان نمیشه اما مثلا انروز ان شد بهم پیام داد من جوابشو دادم با اینکه تابیست دقیقه بعد ان بود اما جوابمو نداد قشنگ یکساله گذاشته منو تو ابنمک منم زیاد پیگیرش نمیشم مثل قبل حتی گاهی خودش میپرسه چرا نیستت زیاد ولی گیجم خب این حس بهم منتقل شده که منو گذاشته تو ابنمک ولی نمیفهمم چرا اگر کسی دیگه رو داره که از من براش مهمتره در این حد کهانه و جواب اونو میده و من رو نه خب دیگه چرا ارتباطش با منو کش میده؟من چیکار باید کنم 

البته بگم رل نیستیم ، اون زیاد ابراز علاقه هم نمیکنه منم همینطور ولی درصد ابراز،علاقه من بیشتره تا اون 

برو با خودش در مورد همه اینا حرف بزن و ببین تصمیمش چیه.بعد به یه نتیجه میرسی خودت.

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر باهاش صحبت کردی و فایده نداشت به نظرم یه فکر جدی باید بکنی.

چیکار کنم اخه نمیدونم چیکار کنم من تصمیم گرفته بودم حتی به هیچ مردی نگاه هم نکنم چون از همشون متنفر بودم وقتی ایشونو دیدم دلم ریخت و واقعا دلبستم بهش اوایل خیلی خوب بود این اواخر و یکی دوماهه اخیر گندزده به همچی

چیکار کنم اخه نمیدونم چیکار کنم من تصمیم گرفته بودم حتی به هیچ مردی نگاه هم نکنم چون از همشون متنفر ...

حالا که خودتم بهش دل بستی به نظرم یه زمانی بزارین باهم جدی صحبت کنین

شاید تو زندگیش روزایی رو داره تجربه میکنه یا دچار مشکلاتی شده که تو خبر نداری

شاید هم برعکس

دلسرد شده به این رابطه

به هر حال یه روز قرار بزار جدی صحبت کن

اگر دلایلش تو رو قانع کرد که عالی

اگر نه بهتره فاصله بگیری و ارزش خودتو حفظ کنی.