2777
2789
عنوان

متوجه نیستین فکر کنم

163 بازدید | 15 پست

که کوچیک ترین حرف تون و راهنمایی تون مخصوصا برای ی خانمی که نگرانه یا درگیر ذهنی داره چقدر تاثیر داره... 

ممکنه ی زندگی و بپاشونه

ی کلمه ی کوفتی خیانت دستتون گرفتین

هرکی هرچی میگه 

میگید اره داره شوهرت خیانت میکنه 

بسه بابا حالمون بهم زدین

طرف میگه شوهرم دلش گرفته بود

برگشته میگه عاشق شده داره خیانت میکنه، 🙄

یکی. دیگه گفته شوهرم و دوست دارم 

یکی نوشته اینم فردا بهت خیانت میکنه 

چقدر چندش بازی میکنید

نیمفهمید این حرفاتون میتونه ذهن ی خانم و درگیر کنه و تاثیر بزاره تو زندگیش؟؟؟؟؟ 

اینجا که دهن تونو وا میکنین راهنمایی میکنین،قبلش به عواقبش فکر کنید

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حتما تجربه تلخ خودشون یادشون اومده🦥💔

باید چون تجربه تلخ دارن

این تلخی و بندازن تو ذهن بقیه ؟؟؟ 

چون مثلا مثلا من داداشم خره

باید به همه بگم داداشتون حتما خره؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

وای خیلی بده همچین آدمایی تو زندگیم بودن سعی کردم دیگه ازشون مشورت نگیرمو باهاشون درمورد مشکلی حرف ن ...

کار درستی میکنی

واقعا عصبی شدم

از صبح دو سه جا دیدم 

تا یچی. میگن

درجا میان میگن خیانته خیانتت

من اولش اینقدر این حرف رو به استارتر این تاپیکا میزدم که حرف اینا رو یوقت گوش نکنی خیلی اینایی که نظر میدن بچه مدرسه این یا اصلا مجردن درکی از زندگی مشترک ندارن یا اصلا صلاحیت مشاوره دادن نداره ولی فایده نداشت ؛ الانم میگم اونی که میاد واسه همچین موضوعات مهمی تو این سایت مشاوره بگیره حقشه هر اتفاقی برای زندگیش بیفته

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

باید چون تجربه تلخ دارناین تلخی و بندازن تو ذهن بقیه ؟؟؟ چون مثلا مثلا من داداشم خرهباید به همه بگم ...

طرف اگه عقل داشته باشه میگه خب داداش این که خره به داداش من چه ربطی داره . میفهمی؟ . 

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

من اولش اینقدر این حرف رو به استارتر این تاپیکا میزدم که حرف اینا رو یوقت گوش نکنی خیلی اینایی که نظ ...

نتیجه تون خیلی بی رحمانه بود

خیلیا بخاطر خوره ی مغزی و درگیری ذهنی به اینجا پناه میبرن 

قرار نیست اگه منو تو طبیعیت مار نیش زده به همه بگم طبیعت بده و نرید

خب همین دیگه

مگه چون دیگران یه حرف کوفت میزنن 

ما باید به حرفشون گوش کنیم!؟

طرف اگه عقل داشته باشه میگه خب داداش این که خره به داداش من چه ربطی داره . میفهمی؟ .

درسته 

قطعا باید حواسشون باشه

ولی بازم دلیل بر این نیمشه هرکی هرچی دهنش دراومد بگه 

چون خواناخواه باعث درگیر شدن ذهنش میشه 

چون خیلی از کاربرای اینجا حتی ۱۶ سالم ندارن

چندوقت پیش یه دختره یه کامنت خیلییی مسخره و احمقانه گذاشته بود یکی ازش پرسید چندسالته گفت۱۳

از اینجور آدما نمیشه توقع نظر منطقی داشت... با نظرای بعضی از کاربرا اگه بخوای زندگی کنی یه ساعتم دووم نمیاری 

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

درسته قطعا باید حواسشون باشهولی بازم دلیل بر این نیمشه هرکی هرچی دهنش دراومد بگه چون خواناخواه باعث ...

ما نمیتونم جلوی حرف زدن دیگرانو بگیریم

خب همین دیگه مگه چون دیگران یه حرف کوفت میزنن ما باید به حرفشون گوش کنیم!؟

عزیز من

همه مثل شما عاقل و بالغ نیستن

خیلیا اعتماد بنفس پایین دارن

خیلیا بزرگتر درست و حسابی ندارن که ازش مشورت بگیرن

خیلیا عقلشون اصلا به این حرفا قد نمیده