2777
2789
عنوان

یکی از جاریام بینیشو عمل کرده خیلی خوشگل شده همش حسرت میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 54 پست

والا منم جاریم خیلی خوشگل و خوش قد و بالاست دختر خوب و ارومی هست منم باهاش ارتباط خوبی دارم ۱۳سال ازش بزرگترم اصلا حس رقابت ندارم اونم مثل همه آدمای اطرافم برادرشوهرمم آدم خوبیه،توام مهم نباشه سرت به خودت و زندگیت گرم باشه بهش فکر نکن،ما مسئول فکر و رفتار بقیه نیستیم که چی میگن یا چی فکر میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برم بنظرت؟خودم خیلی دوست دارم عمل کنم مشکل صورتم همین دماغمه ک قوز داره حالا بزرگ نیستا کوچیکه

آره یه دکتر عالی پیدا کن سرزده برو نمونه ببین نه روزی که میگه بیا،بعدش عمل کن

تازه اوان جوانی هستی رو پیشرفت خودت رو همه ی زمینه ها کار کن 

فرصت های طلایی جوانی رو با افکار مقایسه وار نسوزون 

برو دنبال هزارو یک چیز فرهنگی اجتماعی ورزشی تحصیلی

من خودم دماغم کوچیکه خیلیا قبلا میگفتن عمل کردی میگفتم نه غره هم نمیشدم پوستمم خیلی صاف بود اما بعدا پر از مشکل و بیماری شدم 

زیبایی ظاهری مقطعی و از بین رفتنی هست.

کرچه تا حدودی درکتون میکنم زمانه ای شده که معیار انسانیت و شخصیت و وجهه فقط شدن ظاهر و به نمایش گذاشتن آن برای هر محرم و نامحرم

خدا کافی ست.