2777
2789
عنوان

ایست قلبی یکی از قل ها

133 بازدید | 9 پست

من دوقولو باردار بودم هفته پیش امینوسنتز شدم که دیشب رفتم سونو گف یکیش قلبش ایستاده تو هفته ۱۵ اب دورشم خالی شده .. ناهمسانن

کسی اطلاع داره یا تو اطرافیانش همچین چیزی دیده

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی علتش آمینوسنتز بوده؟من چندین بار آمپول تو شکمم زدن برا نمونه برداری، و مشکلی نبود

منم هر بارداری امینو شدم و مشکلی نبود این دکتر.... خیلی بد زد 😔 همون موقه نشیت کیسه اب داشتم

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
فقط اونیکی قل که مردن خواهر یا برادرشو حس کرده تو شکمت❤️‍🩹

😔اخ بمیرم

الهی عزیزم....

برای چی آمینوسنتز کردب؟

ریسک نشون داده بود؟نمیشد سلفری بری؟

اخه امینو با سوزن کوچیک مایع میگیرین امکان سوراخ شدگی هست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
الهی عزیزم....برای چی آمینوسنتز کردب؟ریسک نشون داده بود؟نمیشد سلفری بری؟اخه امینو با سوزن کوچیک مایع ...

مشکل ژنتیکی عزیزم 

واسه سندروم داون نبود