2777
2789
قبم گاو خیلیییی بد بوعخ عوقم.میگیره و بدم میاد😑میشه قلم گوسفندی استفاده کرد بجاش؟

آره ما هردو‌ رو میخریم. قلم گاو رو بگو برات خورد کنن بدن. اصلا حال بهم زن نیست. من موقعی که میپزم یخوردشو برمیدارم یکی دو روز صبحانه میخوریم.  بقیشو میذارم فریزر

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

😕کدوم شهری

گرگان.مادرم اینا همدانن از همون جا هم پرسیدم همین بود.🥴🥴

یه گوشتایی هم افق کوروش آورده بود منجمد ۸۵۰ ظاهر روش خوب بود زیرش پر چربی و آشغال.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ما هردو‌ رو میخریم. قلم گاو رو بگو برات خورد کنن بدن. اصلا حال بهم زن نیست. من موقعی که میپزم یخ ...

واییی من بدم میاد خالی چجور میخوری ادویه میزنی سوپ میکنی؟

بعد قیمتش چنده چقدر باید بگیرم؟

قیمه ریزه و داوود پاشا جین دیگه😂😂😂تنها چیزی ک استفاده میکنم کتلت هست و قلقلی برا ماکارونی و فسنجو ...

منظورم همون قلقلی هست داخل ابگوشت، ما زیاد درست میکنیم.. 

داوود پاشا هم شبیه فسنجونه فقط گردو نداره خوشمزست

واییی من بدم میاد خالی چجور میخوری ادویه میزنی سوپ میکنی؟بعد قیمتش چنده چقدر باید بگیرم؟

خیلی خوشمزست. بذار حداقل ۱۲ ساعت بپزه. نه من هیچی نمیزنم همینطوری دوست داریم میخوریم. اون یخورده که جدا کردی خالی بخوری میتونی یخورده زردچوبه و یه پیاز درسته هم بندازی باهاش بپزه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

گوسفند و بره یکی نیست مگه؟؟؟

بره به گوسفند تا ۶،۷ ماه فکر کنم میگن شایدم یخورده بیشتر ولی من اونو بره میدونم گوشتش لذیذ تره گرونترم هست ندیدی وقتی باماهیچش باقلاپلو یا سوپ میپزیم وااای چقدر خوشمزه میشه😋 زودم میپزه له میشه ولی گوسفند سن بالاتره