2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دختری ک سرده و اصلا متنفره از رابطه جنسی و کلا رابطه نداره با جنس مخالف شوهر خوب پولدار گیرش می ...

اگه اینجوریه پس چرا برا من نمیاد🤣🤣🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

این چه طرز فکریه دارید 

پس با پسر بی پول وارد رابطه نشید که پس فردا ازش توقع نداشته باشید یه شبه هم تکلیف شما رو روشن کنه هم توقعتون رو براورده 

همین میشه که بعد دخترا میان میگن ۴ سال رابطه داشتیم نمیاد جلو و خواستگاری نمیکنه 

چون دخترا قبول میکنن برا همین ازدواج میکننچون دخترا زیادی هول شوهرن

من بچەتر بودم با یکی در ارتباط بودم و فکرررر میکردم خیلی دوسش دارم!!

اول اون میخواست بیاد‌خواستگاری و نشد نشد نشدددد

آخر شرایطش خیلیییی بد شد،هیچ‌ پولی نداشت،من میگفتم بیا ازدواج کنیم،هیچی هم نمیخوایم جهیزیە نمیخوایم طلا نمیخوام‌عروسی نمیخوام میریم با مامان بابات زندگی میکنیم

انقد احمق بودم🤣🤣فکرمیکردم حالا مثلا مامان بابامم‌با این شرایط راضی میشن😂😂😂

چون ک دخترا هولن 

فک میکنن سن بره بالا میترشن 

برا همین ازدواج میکنن همینام

خانواده های فقیررو بی پولو تشکیل میدن 

بعدم بچه میارن اونارم مثل خودشون بدبخت میکنن 

بعد میگن ریدیم تو ایران، مملکت بی پولی فقرو... 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

خیلی از پسرا با  دست خالی ازدواج کردن ولی کم کم بهترین زندگی رو ساختن همه یک جور نیستند

یه عده هم هستن همه چی دارن از قبل خونوادشون ولی بعد ازدواج همه رو به باد میدم یا معتادن  یا ولخرج و بی برنامه 

حاضر نیستم صبر کنم اون‌موقع دیگه جونیم میره به چه دردیم میخوره

ببین نمیگم غلط درست حرفاتون مرد باید تا جای ممکن نیازهای همسرش و عشقش رو برطرف کنه چه مالی چه عاطفی ولی یک پسر جون که نصف عمر الانش درس خوندن و حقوق معلمی ۱۰ تومن و با این حقوق های کم چجوری اخه یکم شرایط هم سخته به خواطر شرایط سخت نمیشه زندگی نکرد