2777
2789

مد شده وقتی زنی از خیانت شوهرش اینجا میگه و میگه میدونم شوهرم مقصر اول هست ولی نفر سوم رابطه هم خیلی هرزه و پاپیچ بود یه عده روغنفکر میریزن وسط نه اون زنه تعهدی به تو نداشته فقط شوهر خودت رو  مقصر بدون ، زن علیه زن نباش!

خدمتتون عرض کنم اتفاقا این حرف روغن فکر ها زن علیه زن هست، چون مقصر ندونستن زنی هست که به زندگی هم جنس خودش تعرض کرده.

برای خیلی از مردم پذیرفته هست که مرد بفهمه زنش خیانت میکنه بره بلایی سر مرد بیگانه بیاره،  هر چند قانونی نیست(البته قتل در فراش جایز هست) 

اما به زن میرسه میگن اصلا فحش هم نده به نفر سوم ، اوخ میشه اون که گناهی نداره، انگار به دزد بگی گناه نداره تقصیر تو هست که بی احتیاطی کردی دزد به تو تعهد نداره

البته منظورم اون مردهای خرابی نیست که به پشه ماده هم رحم نمیکنن و با چند نفر بودن، اما خیلی از مواقع میبینی یک زن هرزه سالها دنبال یک مرد متاهل هست ، مدت ها با نقشه دنبالش هست ، اونجاست که باید جر بدی اون خراب رو و همچنین اون خرابایی که از اینا دفاع میکنن

اول شوهر خودتو جرر بده بعد اون هرزه رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا کاملا حرف درستیه شما نمیتونی یه گرز آهنین برداری با همه هرزه های دنیا مبارزه کنی چیزی که زیاده هرزه کسی که کسی هم اونارو تایید نمیکنه ولی مطمئنا جرم مرد متاهلی که خیانت میکنه خیلی خیلی بیشتر از این هرزه هاس

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

مسئله اینه خانوما بجای اینکه یقه شوهرشونو بگیرن میچسبن به اون زنه البته که اون زنه هم کار خیلی اشتباهی انجام داده ولی اون که تورو نمیشناسه با تو قول و قراری نداره شوهر یا پارتنر ادممه که باید حواسشو جمع کنه 

مقصر کسیه که خیانت میکنه چه زن چه مرد اصلا خیانت توجیه نداره ولی اون هرزه ای هم که طرف دیگه خیانته گناهش پاک نمیشه اونم مقصره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کرم از هردوعهولی اون زن باید گوش شوهرشو بپیچه

یه زنی خیانت کنه اگر قتل ناموسی هم بشه دور از انتظار نیست که شوهرش اون مرد رو بکشه ، چرا اونجا کسی نمیگه زن خودت خراب بود چکار به اون مرد داشتی

یه زنی خیانت کنه اگر قتل ناموسی هم بشه دور از انتظار نیست که شوهرش اون مرد رو بکشه ، چرا اونجا کسی ن ...

نه شوهر دارم نه بهم خیانت شده

میخوای منو بزنی سیسی🫠

آقایون ریپلای نزنن اه اه

من موافق نیستم نه اینکه اون زن گناه داره و اینا 

میگم شاید اون کارش همینه من چرا باید با همچین زنی حتی همکلام بشم؟من در حد اونم؟به خاطر یه به اصطلاح مرد با چند نفر درگیر بشم؟؟یکی نخ داده یکی گرفته 

مشکل از گیرنده است فرستنده کارش همینه

همینطور که ما خانومها هر روز کلی اشاره و توجه ها رو نادیده میگیریم اون آقا باید نادیده می‌گرفت 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم