2777
2789

کار یا تصمیمی که بابتش هنوز دارید تو زندگی تاوان پس می دید کدوم بوده؟ بنظرتون تقصیر از خودتون بود یا چاره دیگه ای نداشتید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتن دوستای اشتباه 

ک اول خیلی صمیمی بودنا 

ولی بعدش خرابش کردند 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

درس نخوندنم اگه درس خونده بودم ورودی اول میرفتم دانشگاه الان پیش ثبت نام انجام دادم تا این درس ها رو پاس کنم دی ماه بعد بهمن دیپلمم رو ببرم ورودی بهمن برم دانشگاه کاش درس خونده بودم دروس افتاده نداشتم اشتباه کردم میدونم اشتباه هعیی خدا کمکم کنه قبول بشم اینا رو هم به خودم ضربه زدن هم خانوادم رو تو دردسر و هزینه انداختم

درس نخوندنم اگه درس خونده بودم ورودی اول میرفتم دانشگاه الان پیش ثبت نام انجام دادم تا این درس ها رو ...

فرصت هست هنوز، خیلیا رشته تاپ رو سال دوم و سوم قبول میشن، شروع کن از امروز برنامه حسابی بریز و انجامش بده موفق باشی عزیزم