2777
2789

من‌میخوام دوسال دیگه دماغمو عمل کنم از الان چه‌کارای انجام بدم؟و اینکه از الان چجوری تلاش کنم ی دکتر خوب پیدا کنم

اخه نمیخوام بینیم خراب شه

لطفن بگید🥺

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

کار خاصی لازم نیست بکنی 

برو از اونایی مدل بینیشون باب دلت هست

بپرس ببین کدوم دکتر عملشون کرده 

یا برو مطب دکترای زیبایی شهرتون و دماغ هایی

که عمل کرده رو

از نزدیک ببین چون میرن برای چسب و ویزیت

اکثرا اونجان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینیت اگه گوشتی خیلی جالب در نمیاد. اگه استخونیه و انحراف نداری پیش تازه کارها هم بری خوب در میارن

راستش بینیم گوشتیه و قوز هم داره

من میخوام قوزشو بردارم یکمم جمع و جورش کنم

از الان چیکار کنی؟بیخیال بابامن کلا تصمیم به عمل و جور شدن شرایط و عملم کلا یک ماه طول کشید

واقعا؟ 

من از کلاس نهمی تصمیم ب عمل دارم الان که ۲۰ سالمه 

راستش بینیم گوشتیه و قوز هم دارهمن میخوام قوزشو بردارم یکمم جمع و جورش کنم

ببین بینی های گوشتی به خاطر اینکه پوست ضخیمه تعییراتی که تو استخوان بینی میدن رو معلوم نمیکنه. اگه بخواهی طبیعی هم عمل کنی که تغییراتت خیلی خیلی کم میشه. ولی پیش هر رکتری رفتی ازش نمونه کارهای گوشتیشو بخواه. چون استخونی ها رو اکثرا نشون میدن که خوب شده. بیشتر کسایی هم که از عمل بینیشون ناراصین بینی هاشون گوشتی بوده

ببین بینی های گوشتی به خاطر اینکه پوست ضخیمه تعییراتی که تو استخوان بینی میدن رو معلوم نمیکنه. اگه ب ...

من هم گوشتیه هم قوز دار

تو دوربین گوشی بده ولی تو اینه زیاد بد نی

بینیت اگه گوشتی خیلی جالب در نمیاد. اگه استخونیه و انحراف نداری پیش تازه کارها هم بری خوب در میارن

دقیقا همینطوره بینی های گوشتی کلا انتظاری چندانی نباید داشته باشی هر چقدر هم پزشک مهارت داشته باشه نمیگم بد میشه اما به زیبایی بینی استخونی نمیشه 

جای که من همل کردم بینی عمل شده ها اکثرا خوب بود فقط واسه ما گوشتی ها مثل اونا نشده بود جنس بینی خیلی مهمه 

شاید بتونی با یه دکتر خیلی قوی و با هزینه بیشتر صحبت کنی و تایید بگیری که تضمینی در بیاد اما شاید بعد ها باز تغییر شکل بده