2777
2789
عنوان

خانوما کمک

35 بازدید | 3 پست

سلام بچها، دو شب پیش منو همسرم بیرون بودیم ، رفتیم بازار لباس خریدیم و بعد رفتیم بیرون پارک شام خوردیم (منو همسرم عقد کردیم ولی عروسی نگرفتیم یعنی تو دوران عقد هستیم)  بعد میخواستیم سوار ماشین بشیم که یهو از اون ور خیابون زنی اومد سکت همسرم بهش گفته این کیه بهش گفت همسرم بعد شروع کرد بع تهدید و دعوا روبه همسرم میگه منو بخاطر این ول کردی؟! بچها اولین بارمه تو همچین موقعیتی قرار میگیرم ، بعدش دعوا شد تو خیابون مردم هم داشتن جداشون میکردن منم که داشتم گریه میکردم ، خلاصه اون شب برگشتم خونه و به خانوادم گفتم جریان رو بعد با خودش و خانوادش صحبت کردن گفتن که این خانم قبلا رفتیم خواستگاریش و همسرم پسند نکرد دیگه از اون موقع مارو ول نکرد همه حرفشون این بود بعد از پدرم عذرخواهی کردن و گفتن هرکاری که میخواین براتون انجام میدیم ، با همسرم هم صحبت کردم ایشونم گفت چه کاری میخوای برات انجام بدم میخوای قسم بخورم ؟ میخوای شناسنامم رو بیارم (من که شناسنامم رو دیدم و نشونه ای نبود که شک کنم زن داره) خودشم ناراحته بابت این موضوعی که پیش اومد 

شما جای من بودیم چکار میکردین ؟ 

تو دوران  نامزدی ازش میپرسیدم که کسی تو زندگیت بوده گفت من از دختر بازی خوشم نمیاد 

حتی وقتایی که میریم بیرون به خانما زیاد توجه نمیکنه نه مثل بعضی آقایون 

منم همسرم رو میبینم که با ذوق با من حرف میزنه و بهم احترام میذاره 

بنظرتون چکار کنم؟ 

همش شک دارم تو ذهنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش تو ذهنم شک دارم

شک نکن 

مگه نمی‌گی همسرت خوبه 

تا آخر عمر هزار مدل ممکنه برات اتفاق بیوفته 

همیشه باید شک کنی؟ همیشه باید بترسی؟ 

نمی‌گم چشم پوشی کن ولی اگر از همسرت مطمئن هستی مشکلی نیس دیگه 

اونم که اومده چنین حرفی زده صد در صد می‌خواسته بین شما جدایی بندازه پس بدون دشمن داری 

دشمن شاد نشی یه موقع 

یه بار یکی به من گفت شوهرت با فلانی خوابیده 

من جای تو باشم طلاق میگیرم 

گفتم جوون بوده و مجرد 

جوونی کرده 

یه بار هم گفت با شیشه گرفتنش 

گفتم چه هیجانی و خندیدم 

میدونستم می‌خوان جدا مون کنن، 

آدم که نباید دهن بین باشع

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️