2777
2789
عنوان

پول میخوام

78 بازدید | 11 پست

خسته از شدم‌ بی پولی

اگه پول بود میرفتم یه مربی خصوصی برای کوتاهی مو میگرفتم برای بازآموزی دوره کوتاهی، یه سالن کوتاهی مو ،فقط کوتاهی ، برام‌خودم راه مینداختم که‌ مجبور نباشم هر دفعه برا یه خزی کار کنم و کلی برام کلاس بذاره برا چندرغاز 

هر چند وقت  یه بارم یه تور داخلی یا خارجی یه سفر کوتاه میرفتم‌تا از این رکود و جمود دربیام

پ.ن: این صرفا یه دردل بود،‌ از اینکه بعضی عزیزان نمیان کامتوبذارن حالا دورتو برو تو آموزشگاهها و فعلا برای یه سالن کار کن مچکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تجربه چند سال کار کردن من میگه فقط سالن بزنی برای کوتاهی باید فقط اجازه سالن بدی ایشاا‌‌‌... ب ...

من همین الانم دارم اجاره میدم‌ برا خونه

اگه میشد مثلا یه خونه حیاط دار گیرم‌ میومد که در پارکینگش رو به خیابون یا کوچه بود، یا مثلا یکی از اتاقا رو به کوچه بود براش در میذاشتم ، به عنوان سالن ازش استفاده میکردم مثل سلمونی مردونه فقط کوتاهی انجام میدادم‌ چون به بقیه لاینها نه علاقه دارم نه مهارتشو، ماهی ۱۵ تومنم دستمو میگرفت ، راضی بودم

مگه سالن اختصاصی فقط برای کوتاهی داریم؟

میشه از این به بعد داشت

مثل سلمونی مردونه که فقط کوتاهی انجام میدن

من خودم از آشناهام هستن فقط کار اپلاسیون انجام میدن یه اتاق از خونشون که مجزا از ساختمون اصلیه، رو اختصاص دادن به این کار 

یا بعضیا فقط کار بلید یا تتو انجام میدن ، یا دختر دوستم فقط،کار ناخن انجام میده، توی پارکینگشون، میز و صندلی و وسایل کارشو چیده، کار میکنه درآمدشم خوبه

پول خوبه ولی حلال مشکلات نیس،من خیلی وضعم خوبه ولی مشگلات زیادیم دارم

خب بسته به نوع مشکل داره

من‌الان مشکلاتم‌ از نوعیه که با پول حل میشه

بعضیا مشکلاتشون از نوعیه که به متغیر پول بستگی نداره و متغیرهای دیگه ای برای حل معادله مشکل یا مشکلاتشون  نیازه

خب بسته به نوع مشکل دارهمن‌الان مشکلاتم‌ از نوعیه که با پول حل میشهبعضیا مشکلاتشون از نوعیه که به مت ...

آره درست میگی در کل پول حلال خیلی از مشکلاته،شاید چون من دارم این دغدغه رو ندارم

من همین الانم دارم اجاره میدم‌ برا خونهاگه میشد مثلا یه خونه حیاط دار گیرم‌ میومد که در پارکینگش رو ...

خونه جرات نمیکنن بیان

پارکینگ بهتره انباریت بزرگ باشه بتونی

داخلش کار کنی 

بند‌واصلاح هم کاری نداره یه مدت کار کنی وارد میشی 

رنگ هم به مرور برو یاد بگیر شده مقدماتی الان اکثرا میان برا سفیدی مو یه رنگ تیره میزارن و تموم 

شروع کنی کار رو خودت آروم آروم میری دنبال بقیه کارها