2777
2789

نه به این صورت که سنگ کنه و .. 

درد آدما رو قوی می‌کنه مثل سنگ 

نه این که سنگ کنه و بی احساس 

مگر این که تخت تاثیر شرایط و ... قرار بگیریم که بخواهیم همزاد پنداری کنیم و شبیه بشیم ! 

ولی درد به خودی و خود قوی می‌کنه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به این صورت که سنگ کنه و .. درد آدما رو قوی می‌کنه مثل سنگ نه این که سنگ کنه و بی احساس مگر این ک ...

اینجا شاید منظور از درد بی احساسی رفتار های بقیه نسبت به خودمونه که از مهربونیت ما کم می‌کنه و مارو هم سنگدل میکنه

اینجا شاید منظور از درد بی احساسی رفتار های بقیه نسبت به خودمونه که از مهربونیت ما کم می‌کنه و مارو ...

بله منظور این عکس همینه 

ولی این اتفاق نباید بیفته ! 

بد رفتاری اطرافیان نسبت به احساسات ما نباید ما رو سنگدل کنه 

باید یاد بگیریم انتظار از هیچکس نداشته باشیم و حذف کردن رو یاد بگیریم 

سریع اعتماد نکردن رو یاد بگیریم 

و ارزش های خودمون رو حفظ کنیم 

احساسات بی رویه هم خرج نکنیم 

نه این که سنگدل بشیم 

سنگدل شدن باعث میشه اگر یک زمانی یه نفر با هر جنسیت و نسبتی اومد تو زندگیمون باعث سنگدلی اون آدم هم بشیم با رفتار های نامناسب 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

موافقم ولی این شرایط خیلی سخته و آدم همیشه چوب سادگیشو میخوره

پس آدم مشکل از خودشه  و سادگی خودشه که چوب سادگیش رو میخوره ! 

پس باید ساده نباشیم نه این که سنگدل باشیم