2777
2789
عنوان

من اعتقاداتم خیلی ضعیف شده 🫠

104 بازدید | 12 پست

چندساله نماز رو یکی درمیون میخونم اونم بخاطر اینکه مامانم گیر میده روزه نمیگیرم

،عذاب وجدان هم دارم بخاطرش اما نمیتونم مثل قبل باشم خسته شدم از بس ظلم دیدم دیدم کسایی که نامردن پیشرفت کردن تو زندگیشون  وقتی میبینم هیچ عدالتی توی دنیا نیست نمیتونم مثل قبل اعتقاد داشته باشم... 

ولی بعضی وقتا دلم میگیره منی که هیچکس رو ندارم الان حتی از خدا هم دور شدم پس زندگیم چی میشه

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

تو تنها نیستی ...

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی داره بهت میگه خودش مث تو بوده قبل اینکه خدا ادبت کنه خودت درست شو که مثل من به غلط کردن نیافتی

چجوری قراره ادبم کنه که نکرده💔

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

منم چندساله صداش میکنم به معنای واقعی بریدم صفر شده اعتقادم هیچکس جای من نیست بدونه چی میکشم....خدا ...

خیلی دلم میخواد بدونم عدالت خدا کو؟ 

منم مثل شمام و از دنیا و زندگی بی عدالت خسته ام و اعتقاداتم صفر شده

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
شاید دلیلش اینه که بدی ادمارو از چشم خدا میبینیخیلی چیزا به خدا ربطی نداره!

خیلی چیزا هم به خدا ربط داره 

پیدا نشدن علاج بیماری 

باردار نشدن بی علت حتی با دوا و درمون

و خیلی چیزای دیگه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خیلی چیزا هم به خدا ربط داره پیدا نشدن علاج بیماری باردار نشدن بی علت حتی با دوا و درمونو خیلی چیزای ...

من اینطور فکر نمیکنم

و از وقتی خیلی چیزارو به خدا ربط نمیدم هم اعتقاداتم محکمتر شده هم صبورتر شدم و...

Intj- 

چجوری قراره ادبم کنه که نکرده💔

نگو نگو اینقدر کار هست که به فکرتم نمیرسه .روزی صدبار بگم خدایا غلط کردم ناشکری کردم گله کردم کم گفتم اما صد حیف که راه برگشتی نیست بخدا دوستانه از سر دلسوزی میگم از همین الان جز شکر چیزی نگو