2777
2789
عنوان

شوهرم

126 بازدید | 15 پست

بچها ما دیشب اخرای شب بود داشتیم یه فیلم میدیم بد من همینطوری به شوهرم گفتم یادته ی بار مامانت من رفته بودم خونشون گفت گردنم درد میکنه سه روز تو اشپزخونه دهن من سرویس شد نیومد  تا شد روز جمعه دیدم داماد دختراش اومدن دوید تو اشپزخونه  همون که میگفت من نیتونم چجوری بود  زیاد مامانتو جدی نگیر شوهر من 

عصبانی شددد تو حرف نزن مادر من دروغ نمیگه 

کارماشو پس میدی 

یعنی میخوای بگی مادر میگه دستم درد میکنه دروغ مبگه 

کارماشو میدی 

خیلی دعوا بالا گرفت برگشت بهم گفت   اگه همسایه ها نبودن گردنتو خورد میکردم منم گفتم تو اصلا ادم نیستی من از سرتم زیادم برگشت بهم گفت انقدر دلک شکست بهم گفت من از سرت زیادم  تو مگه کی هستی 

گول حرفای خودتو خوردی 

تو هیچی نیستی تو ی اسغالی 

همه اینارو به منی گفت که عروسی نگرفتم که صاحب خونه بشیم 

هزینه هامو همیشه کم میکنم که بتونیم تو زندگیمون موفق بشیم 

خونمون ی پنجا متری طبقه سومه که اجاره زیاد ندیم 

همیشه تولداش گرون ترین کادهارو براش خریدم 

همیشه از خودم زدم 

خونواده من از گل کمتر بهش نمیگن 

خونوده اون هز کاری دلشون خواست با من کردن 

قلبم اتیش میگیره واقعا قلبم اتیش میکره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تودعواحلواخیرات نمیکنن شماگقتی توادم نیستی من ازتوبالاترم اونم حرفای خودتوباچهارتاحرف بهت برگردونده .ودرموردبقیه حرفات عزیزم اگرعروسی نگرفتی تصمیم خودت. بوده منتی نداری سرهمسرت الانم دیرنشده دگه ازخودت نزن هیشکی نمیگه دستت دردنکنه مدالم گردنت نمیندازن البته اون ۳روزم نبایدمیرفتی ت.واشپزخونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هیچوقت بد خانواده شوهرتو جلوشوهرت نگو

من خیلی احترام خونوادشو داشتم از وقتی که شوهرم  بغل مادر خواهرش دیدم پشت سر من حرف میزنن  تموم شد 

دیگه هیچ وقت نتونستم ببخشمشون  میدونی دقیقا شب جهیزیه چیدنم 

من خیلی احترام خونوادشو داشتم از وقتی که شوهرم بغل مادر خواهرش دیدم پشت سر من حرف میزنن تموم شد ...

تودلت باشه هرکارمیکنن چون شوهرت حساسه بگی باعث دعواودلسردی بین خودتون میشه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
اینم زاییده همون ننه ست دیگه

خواهرش ی هفته با ش‌هرش اومد خونمون  انقد پذیرایی کردم انقدر احترام گذاشتم  شب اخرش  جلپی همه جپری با من رفتار کرد 

فقط بغض کرده بودم به شوهرم گفتم ببین این خواهر توهه  اینن خونوادت  

تودلت باشه هرکارمیکنن چون شوهرت حساسه بگی باعث دعواودلسردی بین خودتون میشه

دلم میترکه 

بخدا یه چیزی میگن بعضیا 

ولی واقعا من نگا میکنم  اینطوری با من رفتار میکنن این فقط نگاشثن نیکنه دلم میترکه