2777
2789

امروز از این سر شهر من و فرستادن اون سر شهر که جواب نامه ای رو بگیرم. بعد که برگشتم دوباره مدیره بهم میگه خب الان باز برو همونجا، فلان درخواستم انجام بده. میگم آقا چرا این و همون موقع نگفتی با نامه انجام بدم میدونی چقدر دوباره باید هزینه اسنپ بدم. میگه اول باید جواب این و میدیدم تا بهت بگم بری برای اون. در حالیکه دو تا کار هیچ ربطی به هم نداشتن و هر دوشو میشد همزمان انجام داد. تازه این جواب مسخره رو بعد از اینکه ده تا تماس گوشیشو جواب داد و کلی با همکاراش خوش و بش کرد داد به من.

واقعا ناراحتم. اینا همه حق الناسه گردنشون چون واسه نامه نگاری اتوماسیون اداری دارن. اصلا نیازی به رفت و امد فیزیکی نیست. برای اینکه وقت کشی کنه و وظیفه خودشو انجام نده سنگ بندازه جلو پای مردم. تازه مثلا ما آگاهیم به روند کارهای اداری اینجوری میپیچونن. وای از اون ادم های کم اطلاع که کارشون به اینا بیافته. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...