2777
2789

اگه از نظر مالی محدودیت نداشتی، انتخابت کدوم بود؟

از طرفی همه جا پُر شده از معایبِ ۱۷ پرومکس که خش پذیره و رنگش می‌ره و .....

از طرفیم مگه قاب و گلس و.... برای محافظت از گوشی نیست؟

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

پ.ن: سوالِ من نیست ، ولی چون اطلاعات ندارم و اصلا از گوشی سر در نمیارم اینجا مطرح کردم 

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

کلاسم به اینا نمیخوره

فقط نوکیا💘

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب وقتی داری این همه پول میدی حداقل اخرین مدلشو بگیر

بیشتر بخاطر مشکلاتی هست که منتشر شده

شاید مثلا چند ماه دیگه اون مشکلات برطرف بشه 

یا بخاطر اون مشکلات قیمتش بیاد پایینتر از ۱۶

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
۱۱۰۰؟؟؟؟🤣البته چند باری تو پیج های خارجی نوکیا دیدم و واقعا قشنگ بودن

مگه هنوز تولید میشه؟؟؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

مثلا میگفتن ۱۷ بیاد ۱۶ ارزون میشه ولی کو حتی ۱۳ هم همون قیمتیه که بود هیچکدوم ارزون نشدن

نه رو این حساب میگن که ما تا رسیدن 17 پولدار تر میشیم اونوقت قیمت 16 ارزون حساب میشه 

ولی ما بدبخت تر شدیم 

16 گرون تر شده برامون