سلام بچه ها حالتون خوبه من عمه بزرگم یک پسر داره که مجرده و براش دنبال زن هست که پسرش ازدواج کنه پسر عمم ۳۳سالش هست و یکی از سرپرست های شرکت نفت تهران و مربی حرفه ای بدنسازی هست و هفته ای دو روز هم تو یک باشگاه کار میکنه پارسال تهران خونه خریده و خداروشکر درامد و وضع مالیش خیلی خوبه تا الان عمم براش دوجا رفته برای خواستگاری ولی عمم خوشش نیومده و قرار نذاشته و نرفته جلو و عمم از من میخواد که برای پسرش زن پیدا کنم و من دوست های زیادی دارم ولی بیشترشون متاهل هستن و یا شرایطشون به پسر عمم نمیخوره و چون خیلی عمم رو دوست دارم قبول کردم الان هرجایی رو پیدا میکنه به من زنگ میزنه ومیگه تو هم بیا که باهم بریم و خانواده دختر رو ببینیم و فردا قراره با عمم بریم برای دیدن یک خانواده و دعا کنید یک بخت خوب نصیب پسر عمم بشه چون اصلا دختر و مورد مناسب پیدا نمیشه سخت میشه اعتماد کرد و منم شناختی در رابطه با معرفی و همچین کارها ندارم و عمم از من خواست تا براشون دنبال یک دختر خوب و مناسب باشم و منم قبول کردم از ی طرفی دلم میخواد پسر عمم خوشبخت بشه از ی طرفی میترسم نتونم مورد مناسب پیدا کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!