2777
2789

کارمم خوبه بهترین برند اتو و سشوار و دارم یه مدت دستیار مربی خودم بودم ولی چون ازم بیگاری میکشید همه کارا با من بود و درصد کمی میداد بیرون اومدم الان معرفی شدم به کسه دیگه ای بنظرتون دستیار بمونم یا تلاش کنم خودم بیام بالا؟کارمم عالیه 

ن خودت بیا بالا.تا کی دستیار بمونی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم رنگ آموزش دیدم کارمم خوبه مشتری پیدا نمی کنم کسی هم دستیار نمی خواد نمی دونم چه گلی به سرم ...

خیلی بده حالا من کارم خیلی خوبه اصلا هرکی میبینه تعجب میکنه تازه کارم دستمم تند شده خیلیا میخوان الان دستیارشون بشم ولی دلم مشتری از خودم می‌خواد 

اخه عزیزم هرچی تبلیغات میزنم نمونه کار میزارم اینستا فایده ای نداره

تخفیف خوب  بزن روی کارت. یا مثلا کسی اومد پیشت بگو اگه یکی دیگه رو معرفی کنی پورسانت می گیری.

سالنای معروف برو کار کن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
خودت مشتری پیدا کن چون کراتین ارزش نداره برای کسی کار کنی مگه اینکه جای خیلی باکلاسی دستیار بشی بعد ...

خب همین میخوام مشتری گیر شم که خودم جایی رو بگیرم جای قبلی هفته ای ۴ ۵ تومن در میاوردم خرجم درمیومد ولی واقعا خودش هیچ کمکی نمیداد من همه کارارو میکردم ۱۰ تومن یجا خودش میگرفت درصد کمیشو ب من میداد 

تخفیف خوب بزن روی کارت. یا مثلا کسی اومد پیشت بگو اگه یکی دیگه رو معرفی کنی پورسانت می گیری.سالنای ...

زدم فایده ای نداشت الان سالنی ک میخوام برم خیلی خفنه ولی میگه سفته ۳۰ تومنی بدین

زدم فایده ای نداشت الان سالنی ک میخوام برم خیلی خفنه ولی میگه سفته ۳۰ تومنی بدین

۳۰ تومن چیزی نیست ک .ب قول خودت دستیار ک بودی ماهی ۲۰ در میاوردی. دیگه اینجا خودت کار کنی ک راحت ۳۰ تومن درمیاری

خیلی بده حالا من کارم خیلی خوبه اصلا هرکی میبینه تعجب میکنه تازه کارم دستمم تند شده خیلیا میخوان الا ...

والا منم کارم خوبه 

فامیل هر کی موهای مامانم دیده میگه واسه منم انجام بده 

ولی گره افتاده تو کارم 

پول لازمم هستم ماهی ده تومن قسط می دم واسه یه کاری 

نمی دونم چه کنم 

خب همین میخوام مشتری گیر شم که خودم جایی رو بگیرم جای قبلی هفته ای ۴ ۵ تومن در میاوردم خرجم درمیومد ...

توی دیوار آگهی کن 

به اطرافیان بگو پول مواد میگیری اینجوری مشتری جذب کن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
والا منم کارم خوبه فامیل هر کی موهای مامانم دیده میگه واسه منم انجام بده ولی گره افتاده تو کارم پول ...

درکت می‌کنم کجایی هستی؟چون اینجا یکیو میشناختم برای رنگ دستیار میخواست برای فویل پیچی و اینا