shkfebahari مدیر استارتر عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 150 عنوان برای اولین بار خانواده نامزدم میخوان بیان خونمون 211 بازدید | 26 پست غذا چی درست کنیم ؟؟؟الان هوا دیگ سرد ماستوخیارد اینا نمیچسبه سوپ خورم نیستن چی کنار غذا بذاریمنکته ای ایده ای چیزی دارید بگیدعکس تزئین سالاد و دسر دارید بفرستید کرم کارامل توی ظرف بزرگ خراب میشه ؟ 1404/07/27 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
respin1990 عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 8348 اتفاقا خیار ماست خوشمزه س، سالاد فصل. سبزی خوردن ، ژله کیک یخچالی ، غذا هم میتونید خورش قیمه ، زرشک پلو یا چلو گوشت و یا فسنجون بذارید اینا رو اکثرا دوست دارن دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
زیبایفالپ عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 1906 قرمه سبزی و زرشک پلو با سوپ مجلسی و دسر و سالاد فصل با زیتون و ترشی و نوشابه و دوغ خوبه اگر تونستید سالاد ماکارونی هم درست کنید بعد شام هم شیرینی و آجیل یا تخمه شکلات میوه پاپ کورن زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
shkfebahari مدیر استارتر عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 150 سختیش اینه چون رسمیه دوستانه نیست نمیشه فست فودی و فینگر فود درست کنم نمیدونم چی دوسدارن چی دوسندارم باید ی چیزی درست کنم ریسکی نباشه
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 17061 جوجه درست کنید با یه چیز دیگهکرم کارامل حتما باید تو قالب باشه بعد بر گردونی که قشنگ بشهژله هم تو این ظرف کوچک نفری ها درست کن هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
farhna عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 4081 میتونید از اینا سبزی خورن سالاد زیتون زیتون پروده ترشی استفاده کنید
mamaneeradiin عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 10099 ماست و خیار ببذار هنوز که سرد نشده سلادو سبزی هم بذار ژله درست کن قرمه سبزی با زرشک پلو با مرغ
shkfebahari مدیر استارتر عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 150 قرمه سبزی و کباب مرغ و سالاد شیرازی، دسر هم کیک هویج خوبه شیرینی میارن دیگ من درست نمیکنم کیک ایده ای برا تزئین ژله و سالاد نداری
ترشیییییی عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 32 کرم کارامل تو ظرف بزرگ خراب نمیشه باقالی پلو با ماهیچه زرشک پلو با مرغ قرمه سبزی قیمه دلمه بوراک گوشت سالار ماکارانی سالاد اندونزی سالاد کاهو ترشی سوپ شیر کیک مرغ ژله فینگر فود مختلف تهچین مرغ بقچه بادمجانهر کدوم اینارو که دوست داری درست کن
shkfebahari مدیر استارتر عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 150 ماست و خیار ببذار هنوز که سرد نشده سلادو سبزی هم بذار ژله درست کن قرمه سبزی با زرشک پلو با مرغ اونا قرمه سبزی و زرشک پلو درست کردن ما گفتیم کوبیده بگیریم فسنجون و ته چینم درست کنیم اما ازش پرسیدم گفت فسنجون خور نیستیم کباب کوبیده و مرغ خوبه؟
ترشیییییی عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 32 کیک ترس لچس محشرههه اگه اینو درست کنی عاشقت میشن مطمئنم😂پای سیب روکر موز تیرامیسو
shkfebahari مدیر استارتر عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 150 کرم کارامل تو ظرف بزرگ خراب نمیشه باقالی پلو با ماهیچه زرشک پلو با مرغ قرمه سبزی قیمه دلمه بوراک گوش ... مرسی اره اینا خوبن