2777
2789

سلام روانشناس یا روانپزشک داریم کمک کنه؟

۲۳ سالمه پسر هستم

این قرص هارو موقع خدمت روانپزشک ارتش داد قبلش اصلا قرص مصرف نمیکردم حتی سرماخوردگی.

ريسبايودال١،

سرترالين ٥٠،

كلرديازپوکساید۵،

پروپرانولول۲۰، 

کسی هست ازین قرص ها مصرف بکنه؟ 

البته من ازینا روزای اول مصرف کردم دو روز اول هر دو روزامبولانس میومد دنبالم جمعم میکرد میبرد چون سیستم عصبی مرکزیمو مختل میکرده اینو بعدا فهمیدم چون همرو میزدم ...بعدش دیگه کلردیازپوکساید مصرف نکردم ....دلیل مصرفم فکر زیاد استرس و اضطراب و ضربان قلب و....

امشب بازم مصرف کردم با خانوادم پدر مادرم بشدت اختلاف دارم اصلا پدرم درک نمیکنه حتی سر سوزنی

من ناموس ملتوتاحالا نگاه نکردم ، از پدرم اصلا هزار تومنم پول نخواستم سرم ت لاک خودم بوده ، نمازمم سر اول وقت هست سر کارم میرم کلا بی دردسرم 

ولی ایشون سر سوزنی درک نداره کلا در مورد هر چییزی اعصاب بنده رو بهم میریزه و جنگ اعصاب ت خونه راه میندازه بی خود و بی جهت ...در ضمن ایشون مارو برداشته برده حومه تهران ساکن کرده و هر چقدر میگیم اینجا امکانات نیست ما داره سنمون بیشتر میشه نمیتونیم پیشرفت کنیم نمیتونیم مهارت کسب کنیم ، اینم بگم که ایشون میتونن از اینجا پاشن ولی لج میکنن ، الان چهارتا داداشیم بزرگه سی سالشه و بقیه هم در شرف ازدواج ولی ایشون نمیتونه مدیریریت کنه و همه مجردن چون داداشا پا پیش میزارن ایشون پس میکشن...شغلشونم پیمانکاره ساختمونن ، من خودمم الان امکانشو ندارم که جداشم 

دوستان لازم ب ذکره که من روزی سه ساعت راه اومدنم به تهران و سه ساعتم برگشتمه یعنی شش ساعت دیگه دیدم نمیرسم دانشگاه انصراف دادم...

اینجا همسنهای من موهاشونو سیخ کردن دنبال دوس دخترن ولی من نمیتونم اینطوری باشم دنبال پیشرفتم دنبال درس و شغل و مهارتم اصلا فازم فرق میکنه

آقایون لطفا بیایین همفکری کنیم خاموش نباشید لطفا

زن بگير برو پي زندگيت بابات خانه سالمندان باز كرده ؟؟ چرا پسراشو سر و سامون نميده ازد ...

امکانشو داشتم خب کلا میرفتم دیگه من تازه خدمتمو تموم کردم هیچی الان ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن بگير برو پي زندگيت بابات خانه سالمندان باز كرده ؟؟ چرا پسراشو سر و سامون نميده ازد ...

میشد قشنگتر هم راهنماییشون کرد. ما از دل هم خبر نداریم 

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی؟

منم يه خاله دارم

چند تا پسر داره

همه شون كار ميكنن درامداشونم خوبه

اينا رو زن نميدن شوهر خالم و خالم

چون دارن از پسراشون پول ميگيرن به هر دليلي كه بتونن

هي وام ميگيرن

ميندازن گردن بچه ها قسطارو

خلاصه سرت رو با كار و باشگاه و يادگرفتن مهارتي حرفه اي گرم كن

با پدرتم كل كل نكن بي خيال

به فكر جمع كردن سرمايه و مستقل شدن باش

قرص هم فايده نداره

طرز فكرتو عوض كن

ازشون توقع نداشته باش

هر جور ميخوان زندگي كنن

خودت راه خودتو پيدا كن 

ن ازدواج الان برای من اشتباهه بوقتش خوبه

من الان انقدر درگیرم یکی دیگرم وارد کنم 

تازه تا حالا با هیچ دختری دوست نبودم و رو هیچ دختری نظر نداشتم که برای ازدواج انتخاب کنم

منم يه خاله دارم چند تا پسر داره همه شون كار ميكنن درامداشونم خوبه اينا رو زن نميدن شوهر خالم ...

من صبحا ۱۰ کیلومتر میدوم ازشون انتظار ندارم ولی بهتر میدونی ادم شکمش سیر نباشه ولی اسایش داشته باشه بعدشم الان اینجا باشگاه دوره ، مهارت دوره واسه هر چیزی کلی کرایه باید بدم ، رو خودم کارکردم 

از حرفات خوشم اومد درسته ولی زندگیم الان از ارتشم سختتره 

منم شرایط خانوادگیم خوب نیست بخاطر لاغر بودن نميتونم ازدواج کنم مث خودت پسرم 

چه عجب یه پسر اومد 

لاغری داداش کمکت میکنم بیای رو فرم کاری نداره ببین من خودم روزی ده کیلومتر میدوم لاغرم نیستم