2777
2789

سلام یه نظر سنجی کنیم درباره ارتباط کاری 

مثلا همسرتون ممکن همکار خانم داشته باشه بعد خب مسلما یسری اتفاقات ممکن بیوفته بین همکارها

مثلا شماره همو داشته باشن زنگی یا پیامی صحبت کنن

یا ممکن خانم یا اقا بخاطر ماشین همدیگرو برسونن

یا چه بدونم ممکن بخاطر تولد یا مثلا فلان کارو کرد بخاطر تشکر گل یا شیرنی یا هدیه بهم بدن 

خلاصله اینجور اتفاقات امکان پیش اومدنش زیاد 

سوال اینه شما مشکلی ندارید این ارتباط قبول دارید ؟؟؟

بچه ها این تاپیک همینجوری زدم فقط نظر سنجی بشه  هرکسی نظر شخصیش بگه و به نظر همدیگه احترام بزاریم🙂🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نظر شخصی من  قبول ندارم این نوع ارتباط  

کسایی ک همکار جنس مخالف دارن تو همون سرکار فقط در رابطه با کار باید همکلام بشن همین

برسونمت..تولد ..تشکر..گل شیرنی.. کافه..دعوت ب ناهار شام صبونه چای قهوه هدیه ممنوع 

شماره فقط محض احتیاط اگه در رابطه با کار باشه 

پیام چه اس ام اس چه برنامه مجازی ممنوع

نظر شخصیه شمام بگید چیا ممنوع چیا ازاد 😅😅😅

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

تولد و کافه دیگه از حد گذشتن هست 

وگرنه شماره واسه کار اشکالی نداره، بعد 2 همکار توی پیامک میخوان چی به هم بگن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم

ارتباط فقط محل کار در مورد کار

این مثلا روشنفکریا چیه آخرش هم معلومه ازکجا سر درمیارن 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

منم قبول ندارم همون‌طور که اگر خودم بودم با همکارم گرم نمیکردم 

البته دوست خانوادگی فرق داره

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

موافقم با حرفات 

هر چیزی حد و مرز خودشو داره

محل کار یعنی محل کار نه محل لاس 

خودمونو گول نزنیم همه خیانت ها از همین تماس و تولد و هدیه و برسونمت و ... شروع شده 

محل کار دوستم یه مرد متاهل با دختر مجرد یک هفته رفتن ترکیه سفر 

همسرم کلی همکار خانم داره نه شماره همو دارن نه به هم گل و کادو میدن یکیشون فقط شمارشو داره همسرم که اونم متاهل و سنش هم بالاست به نظر من لزومی نداره این حجم از صمیمیت با همکار،خودمم شاغل بودم همکار مرد داشتم جز تو محیط کار ارتباطی باهم نداشتیم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

تمام ارتباطهای کاری مجاز 

تلفن کاری تا ده شب 

دورهمی و کافه چند نفره با همکاران مجاز با رعایت حدود 

احوالپرسی هم‌دانشگاهی و همکار هر جنسیتی مجاز

ارتباط خانوادگی با همکار نداریم 

جفتمون شاغلیم و جنسیت همکار برامون مهم نیست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی