2777
2789

چیکار کنم توروخدا بگید

گاهی وقتام میگم این دیگ قضا شده با نماز ظهرم نمیخونمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن هر وقت بیدار شدی بخونی

اگه با نماز ظهر بخونی هم دیرتر میشه وهم دیگه قضا شدنش برات عادی تر میشه

بیدار شدی بخونی کم کم هی زودتر میخونی

ساعت چند میخوابی ؟

نمیتونی هشدار بزاری؟

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

شب زود بخاب. موقع خواب هم از ته دلت بگو خدایا نماز صبح بیدارم کن. حتما بیدار میشی. ب شرطی ک بیدار شدی تنبلی نکنی و دوباره بخابی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

دلیلی داره که نمازات قضا میشه؟؟

لزوما نمیشه گفت چون نمازت قضا میسه حاجت نمیگیری ولی ممکنه دلیلش اینم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

خداوند خیلی بخشنده تر از این حرف هاست ولی شما که اهل نماز هستید سعی کنید ساعت رو کوک از خودتون دور بذارید که وقتی زنگ میزنه مجبور باشید بلند شید و برید ساعت رو خاموش کنید دیگه وقتی از جاتون بلند بشید نمازتون رو میخونید

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
خواهر چون خانواده خوابه نمیتونم بیدار شم بخاطر اینحاجتم حاجت ازدواجه

یعنی اگه شما پاشی بقیه رو هم بیدار میکنی؟

اتاق جدا نداری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

خداوند خیلی بخشنده تر از این حرف هاست ولی شما که اهل نماز هستید سعی کنید ساعت رو کوک از خودتون دور ب ...

قربونت برم عزیزم 😭😭خانوادع خوابه سختمه بیدار شدن وگرنه خیلی دوس دارم نماز جعفر طیارم بخاطر خانواده نمیتونم بخونم و نماز شب