2777
2789
عنوان

با یکی سه ماه بود حرف میزدم

136 بازدید | 15 پست

و خیلی پیگیر من بود و هر روز پیام میداد 

حتی من دیر جوابشو میدادم و بهش محل نمیزاشتم ولی اون پیگیر بود 

بعد ی بار رفتیم بیرون و طرف با عکس‌اش فرق داشت و خیلی بهتر بود و قدشم بالای 190 و از تیپش خوشم اومد 

ولی( اون بیشتر از من خوشش اومده بود )

امروز برای اولین بار داشتم فالویینگ هاشو چک میکردم چند تا پیج که محصولات جنسی و اینا داشت فالو کرده بود و کلی ازین پیجا که آموزش مخ زنی و ایناست 

و احساس کردم طرف آدم لاشی ایه و خوشم نیومد و حس میکنم من از همه نظر سرترم ازش

بنظرتون بلاکش کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خودتون دارین میبینید دیگه

من جای شما بودم درجا بلاک میکردم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

وا 

دیوونه ای 

عزیزم اگه اینکاره بود که نمی‌رفت این پیجا رو فالو کنه تا یاد بگیره مخت رو بزنه

تو که دیدیش از چشاش میشه فهمید اینکاره ست یا نه

رفتارش چطور بود سعی می‌کرد هی هیز نگات کنه یا بهت دست بزنه؟؟

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

به نظرم از سینگلی فالو کرده خخخ

خیلی از پسرا بلد نیستن ارتباط بگیرن. احساس ناتوانی دارن و خیلی دلشون میخواد یاد بگیرن که چطور توجه یه دخترو جلب کنن . به نظر من چیز بدی نیست که اون پیجای مخ زنی رو دنبال میکنه. 

نه مشکلی که نیست طرف هم خیلی خوب برخورد می‌کنه با من ولی خب لاشیه دیگه مشخصه ازش

پیج های مخ زنی اینارو دنبال میکنن که بتونن با دخترا ارتباط برقرارکنن .پیج های ج ن س ی هم همه پسرا دارن .رابطه هم توی 6 ماه تا یه سال میتونی تصمیم بگیری طرفت چجوریه.اگه ازش چیزی ندیدی این پیج هارو به حساب لاشی بودنش نذار

وا دیوونه ای عزیزم اگه اینکاره بود که نمی‌رفت این پیجا رو فالو کنه تا یاد بگیره مخت رو بزنهتو که دید ...

مخ منو نزده که 

الان من با چند نفر دیگه هم صحبت میکنم با اون پارتنر نیستم 

نه خودم اجازه ندارم کاری کنه مودب بود