2777
2789
عنوان

لیزر بواسیر هموروئید

82 بازدید | 19 پست

سلام من ۲۴سالمه چندماهی هست متوجه شدم بواسیر داذم یه بیرون زدگی اندازه لوبیا زده بیرون

برای یبوست نشم همه چیو دارم رعایت میکنم اما کسی هست تجربه لیزر بواسیر رو داشته باشه که کامل خوب شده باشه و از لیزر راضی باشه؟ با لیزر دیگه اون بیرون زدگی برنمیگرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم در این اندازه ک میگی اصلا لازم نیست لیزر کنی. چون سخت و دردناکه. رعایت کن فقط ک بیشتر نشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ب نظرم در این اندازه ک میگی اصلا لازم نیست لیزر کنی. چون سخت و دردناکه. رعایت کن فقط ک بیشتر نشه

اخه مجردم میترسم ازدواج کنم بعد شوهرم ببینه خجالت بکشم 

اخه مجردم میترسم ازدواج کنم بعد شوهرم ببینه خجالت بکشم

ن نترس‌ اصلا ب این چیزا فک نکن. با این تغذیه هایی ک مردم دارن،اکثرا دچارش هستن.

فقط رعایت کن. زور نزن چیزای سنگین بلند نکن. ک بیشتر نشه.اونم در درجه اول فقط برای سلامتی خودت

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
شما چندسالته؟ میگن بی حسی میزنن دردش کمه اونقدرها نیست

بی حسی واسه موقع عمله. بعد اینکه بی حسی رفت میدونی چ دردی داره؟فک کن از اون قسمت ک جراحی شده و زخمش تازه اس بخای مدفوع کنی...تازه چون همش مرطوبه،زخم دیر خوب میشه

بی حسی واسه موقع عمله. بعد اینکه بی حسی رفت میدونی چ دردی داره؟فک کن از اون قسمت ک جراحی شده و زخمش ...

نه عزیزم این لیزره جراحی که نیست

جراحی اره درد داره و خیلی بده اما لیزر پیشرفته تره و تو اینترنت سرچ کنی میبینی مزایاشو

کمتر از ۳۰دقیقه طول میکشه و به استراحت کمی نیاز داره و باد میتونی به فعالیت های روزمره جنی سریع برگردی اما باید پیش دکتر خیلی عالی بری

ن نترس‌ اصلا ب این چیزا فک نکن. با این تغذیه هایی ک مردم دارن،اکثرا دچارش هستن.فقط رعایت کن. زور نزن ...

ممنونم الان من روغن تره و شترمرغ چرب میکنم اون ناحیه رو خوبه؟ همسر شما چی میزنه؟