2777
2789

یعنی واقعا به نظر کاربرا اهمیت میدن 

فک نکنم 

ادما تو شرایط نمیتونن به نظر دیگران فکر کنن 

هر چی تو ذهنشون بیاد در لحظه انجام میدن

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقل خودت چی میگه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

شما باید حرف عقلت رو گوش کنی . تو نی نی سایت مگه میدونی پشت هر کاربری چه آدمی نشسته ؟ خیلیا بچه سالن ، تو حال و هوای نوجوانی یه تزی میدن برای خودشون . اساتید دانشگاه هم آدم معصوم نیستن و ممکنه حرف بیخود بزنن .

در کل همه حرفا رو بشنو ولی شرایط زندگی خودت و در نظر بگیر و بعدش با عقل و وجدانت تصمیم بگیر . البته استفاده از تجربه بقیه خوبه ولی نه هر کسی و هر تجربه ای 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اره عزیزم 

کفگیرو نباید بکنه تو گوشش

باید بکنه تو ماتحتش 

بنظر منم تو گوش درست نیست

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

وای خندم گرفت😂😂😂

چطوری کفگیرو بکنه تو گوش شوهرش لعنتیا🤣

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

استارتر به تاپیکت کاری ندارم امضات یه جوریه انگار موندی تو حال و هوای مصاحبه فرهنگیان! 😂😂😂

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

من نگفتم گوش 

گفتم حلق و نقاط حساس دیگه 😅

و صد البته که به طرف مقابلت بینهایت ربط داره 

چیزی که مشخص و مسلم هست اینه که خود من با مرد بیشعوری که بخواد وسیله پرت کنه یا بددهنی کنه ، خسیس باشه ، بچه ننه و وابسته باشه وارد رابطه نشدم و همسرم فوق العاده بااصالت و از نظر روان سلامت هستن 

اما اگر یک درصد با چنین مردی وارد رابطه میشدم به هیچ عنوان سازش نداشتم و توسری نمیخوردم و دقیقا مقابله به مثل به شکل بدتری میکردم و در اولین فرصت جدا میشدم

خوب یا بد 

من برای وقت و جوونی و بدن و اعصابم بینهایت احترام قائلم و تحت هیچ شرطی زیربار‌ زور و توهین و تحقیر نمیرم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩