2777
2789

از روزی که ب ماددم گف نظرمو بپرسیدن قرار بر جلسه آشنایی هر دو خونواده شد

کلااااا باهام سرسنگین و فوق العاده بداخلاق شده...اصن رفته تو خودش...سرد جواب میده

خب چرااا🥲🥲🥲تقصیر من چیه اخههه..نمیخواستی خب رد کن بره

اخیی😂🙂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اعصابش خورد میشه و میگه برات زوده

ولی مادرم راه میده

کلا باهام سرسنگین میشه تا خواستگارو رد کنیم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

😂😂😂بعضی از پدرا این حالتی هستند 

شدت وابستگی و عشق و .. باعث میشه حالشون بده بشه 

پدر خانوم من  حالا با خانومم اوکی بود  ولی  تا یک سال و نیم من و آدم حساب نمی‌کرد انگار دزدیدم دخترش رو 😂😂😂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بابای من اصلا براش مهم نبود رفت تحقیقات یه سری دروغ بهم گفت که من جواب مثبت بدم نمی دونم خدا کمکم کرد یا پسره دلش سوخت واقعیت رو خود پسره گفت و تا قبل از اینکه جریان جدی بشه بهم زدم

بابای من می‌خواستیم بریم محضر بهم گفت اگه راضی  نیستی نریم .

مامان میگفت تا یک هفته از رفتنت شبا بابات با پتوی تو می‌خوابید. 

راه دور هم رفتم دختر اول هم بودم .

مثل مامانها نمی تونن احساساتشون رو بگن اغلب سکوت و اخم .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .