بعضی مدارس دخترانه یک پروگرامهایی خیلی بیمعنی دارد. در مدارس متوسطه دخترانه یک قسمت ریاضیاتی دارد که [ریاضیات] عالی درس میدهند و این برای کسانی است که فردا بخواهند مهندس بشوند. جبر و مقابله، تناسب، لگاریتم درس میدهند. اینها یعنی چه؟ بنده مکرر دخترهای پانزده، شانزده ساله را دیدهام بعضی اوقات به پدرانشان متوسل شدهاند که مسایل ریاضی را برایشان حل کنند، در صورتی که یک دختر هیچ وقت محتاج به ریاضیات عالی نیست. اول باید فکر کنیم که دختر را برای چه مدرسه میفرستیم. برای این که وقتی بیرون میآید، بچهداری خوب بتواند بکند، خانهداری خوب بلد باشد، معلومات داشته باشد که آن معلومات را از طفولیت و از شیرخوارگی به بچه یک ساله تا وقتی که مهیای مدرسه میشود، بیاموزد. برای اینهاست. ملاحظه بفرمایید یک دختر مثلثات و جبر و مقابله میخواهد چه کند؟ و فایدهاش چیست و در عوض اگر مناژ (خانهداری) و طباخی به آنها خوب یاد بدهند، لباسدوزی به آنها خوب یاد بدهند، موسیقی به آنها یاد بدهند، این خیلی بهمراتب بهتر است».
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ازاون سالها تاالان و حتی قبلش زن های زیادی جنگیدن و مبارزه کردن تا بگن زن فقط نیروی کار خونه و اشپزخونه نیست و میتونه مثل یک مرد مستقل باشه،کارکنه،مهندس بشه،پزشک بشه و یاارشغل دیگه ای
خداروشکر که تلاش های زنان قدرتمند و بانفوذ وپیشرو باعث شد الان امکان هایی رو داشته باشیمکه قبلا نداشتیم
مگه زن فقط باید بچه بزرگ کنه و خونه باشه؟؟هدفا متفاوتهیه زن هم دوست داره تحصیلات عالی داشته باشه و ش ...
کاملا درست میگی ولی چیزی که منو به این بحث کشوند بیشتر یه جور تضاد ارزشیه که انگار الان وجود داره خب برا جامعه ی اون زمان همون مادری و خانه داری ارزش غایی زن بود ولی الان انگار یه جور تضاد ارزش تو ذهن همه هست.دخترا تشویق میشن به تحصیلات بالا و درعین حال بازهم مادر و زن نمونه اونیه که توی خونه بمونه و بلندپروازیای شغلی و شخصیشو کنار بزاره
[QUOTE=398864873] تحقیقات نشون داده، تحصیلات مادران رابطه ی مستقیمی با پیشرفت دانش آموزان در مدرسه دارد. نمیشه ارتباطو تک وجهی دونست اصولا مادرای تحصیل کرده اوضاع اقتصادی بهتری دارن و از طبقه ی فرهنگی بهتری میان پس درکل شرایط رشد بچه بهتره و درنتیجه نمرات بهتری میگیره و.....
به نظرم معیاری برای زن نمونه نداریمآدم باید طوری که خودش حس بهتری داره باشه نه جوری که جامعه میخوانو ...
حرفتون درسته کاملا.من بیشتر اون تضاد تو ذهن خیلی از افراد برام قابل درک نیست و بیشتر هدفم این بود ببینم نظرشون چیه😅 چون اگه ایده آل رو خانه داری زنان و مادران بدونیم پس سیستم کنونی تحصیل دخترا فقط ضرره.یعنی از بودجه ای که صرف میشه تا حتی صندلی دانشگاهی که میتونست توسط کسی گرفته بشه که در نهایت ازش استفاده کنه.
برای اونا هیچی اینهمه خانم ندیدی توی سایت میگن خانه داری رسالت زنه؟
آره واقعا عجیبه برام😅
حالا من خودم مشکلی با خانه داری ندارم برای کسی که علاقه مند باشه و با روحیش جور دربیاد خیلیم خوب و قشنگه و احتمالا اکثر زنا یه بازه ی موقتی رو حداقل ممکنه تو این نقش قرار بگیرن به خاطر تولد فرزند و....ولی خیلی جاها دیدم که جوری میگن که انگار زنای شاغل کار اشتباهی انجام میدن یا از اصل خودشون دور شدن یا مادرای بدی هستن و.....