2777
2789
عنوان

مامان دوست بچم ناراحتش کرد

371 بازدید | 31 پست

نمیدونم شایدم من حساس شدم یه کم رگه های خودشیفتگی داره پسر من متاسفانه عادت قهر کردن داره که من کلی روش کار کردم الان بهتر شده 

تو مدرسه یه بار با بچه اون قهر کرده به روم میاره که با پسرت کار کن که قهر نکنه دیگه 

چند شب پیش بچه ها رو برده بودیم پارک بچش اسباب بازی پسر من رو میخواست پسرم بهش نداد خود مامانه مستقیم به پسرم گفت تو باید اسباب بازی هات رو به بقیه بدی وگرنه دوستی یه طرفه میشه پسر منم گفت نه من دروغ گفتم اسباب بازیم رو نمیدم بهش میدم الان مامانه هم گفت چون من بهت اینجوری گفتم میگی دروغ گفتم

طفلک پسر من پشیمون شده بود از کارش و اینو گفت که دوستیشون خراب نشه ولی اینجوری جواب شنید

اگه شما بودین باز بچتون رو می‌بردین پیش دوستش؟

بچه ها هر دو 5 ساله هستن

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

من خیلی ناراحتم از اینکه نتونستم از حق بچم دفاع کنم مامان اون راحت حرفش رو میزنه ولی من نه

من خیلی ناراحتم از اینکه نتونستم از حق بچم دفاع کنم مامان اون راحت حرفش رو میزنه ولی من نه

ناراحت نباش بعضی حرفها بچه توتربیت میکنن ومیسازن شایدهمین حرف باعث بشه کاری که شماتواین ۵سال نتونستی روش پیاده کنی یهویی پباده کنه حرف قشنگی زده دوستی یه طرفه نیمشه بچه روبایدازودکی اموزش درست بدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت بچه تو دست خودته اون خانم حق نداره بخواد بچه شما رو تربیت کنه. 

ضمنا بچه ات اگه دلش نخواد می تونه اسباب بازیش رو نده. مجبور نیست بده. اتفاقا خوبه که مهارت نه گفتن بلده.

فقط روی عادت قهر کردنش کار کن. یادش بده به جای قهر کردن احساسش رو بگه و حرف بزنه 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

زندایی من یک سری از قصد اسباب بازی آورد چون می‌دونه پسر داییم اصلا به داداشم اسباب بازی نمی‌ده الکی می‌گفت مامان بده بهش دیگه هیچی نگفت پسرداییمم نداد 

بنظرم ناراحت نشو الکی به تذکر می‌دادی به بچه ات که بده نداد فدا سرش دیگه خودش باید بفهمه بچه هست 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

اين جور موقع ها بگو اسباب بازي خودش هست و اختيارش رو داره عزيزم اگه دوست نداري ميتوني ندي 

با دوستت هم صحبت كن اگه به رفتارش ادامه ميده قطع كن ارتباطت رو 

دوستت از تربيت بچه هيچي نميدونه اسيب ميزنه به بچه ان

به بچت بگو هیچ لزومی نداره اگه دوس نداری وسیلتو بدی به کسی اینکارو بکنی حتی اگه دیگه بات بازی نکنن.دوستای دیگه میتونی پیدا کنی.بگو چیزی نگفتم اونجا که ببینم واکنش خودت چیه.پیش دوستشم میبردم.ولی حوایم بود باح گیری عاطفی نکنن از بچه

چه اصراری داره که پسر شمارو اصلاح کنه من اصلا به رفتارای بچتون کار ندارم اینارو خودتون باید حواستون باشه و درستش کنید ولی ایشون دیدش منفی شده نسبت به بچه شما بهتره که هم بازی جدید پیدا کنه که پیش زمینه ذهنی منفی نداشته باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تربیت بچه تو دست خودته اون خانم حق نداره بخواد بچه شما رو تربیت کنه. ضمنا بچه ات اگه دلش نخواد می تو ...

خیلی روش کار کردم و بهتر شده

حس میکنم اعتماد به نفس نداره زیاد

تربیت بچه تو دست خودته اون خانم حق نداره بخواد بچه شما رو تربیت کنه. ضمنا بچه ات اگه دلش نخواد می تو ...

ولی عزیزمن تواین جامعه اگربچه رودرست تربیت نکنی جامعه تربیت میکنه البته بچه ایشون اصلاکاراشتباهی نکرده هااامن کلی درجواب شماگفتم تربیت ددست بسیارمهمههههه

شاید مادر دوستش منتظر واکنش از شما بوده که به پسرت تو بهتر بازی کردن با بچه ها کمک کنی و وقتی دیده واکنشی ندادین خودش وارد عمل شده

در کل نمیشه به زور و با تندی بچه رو مجبور کنی لوازمشو شیر کنه

اصلا درست نیست

اما برای حفظ روابط دوستانش میشه روش کار کنی که بتونه بده بستون داشته باشه 

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
ناراحت نباش بعضی حرفها بچه توتربیت میکنن ومیسازن شایدهمین حرف باعث بشه کاری که شماتواین ۵سال نتونستی ...

دلم سوخت که پسرم چند بار گفت دروغ گفتم 

وگرنه آره حرف بدی نزد

خانمه متوقعه 

با پسرت صحبت کن و به زبان ساده بگو بگو ما برای دوستی به کسی باج نمیدیم درسته در مسیر دوستی سود متقابل هست اما قرار نیست برای نگه داشتن کسی در زندگی چیزی بدیم 

میتونی بگی مامان جان فلانی خیلی خوبه که دوستته ولی از ترس اینکه باهات دوست نباشه نباید بهش اسباب بازی یا خوراکی بدی اگر بدی خوبه مثلا از سر محبت و دوستی 

اگر دیدی اینطوری پیش میره عیب نداره دوستای جدید پیدا میکنی نترس

شاید مادر دوستش منتظر واکنش از شما بوده که به پسرت تو بهتر بازی کردن با بچه ها کمک کنی و وقتی دیده و ...

من نبودم یه لحظه رفته بودم جایی وقتی رسیدم دیدم اینجوری شده 

والا خیلی روی پسرم کار میکنم کم کم داره بهتر میشه ولی سرعت پیشرفتش تو روابط اجتماعی کمه