2777
2789

منم‌بیکار دانشگاه نشستم بچمو ب امان خدا دست همسایمون گذاشتم‌ چکارکنم ؟

ساعت ۱  هم کلاس داره 

بهش گفتم بچمو پیش فلانی گذاشتم‌

حرفاتون خیلی مهمه؟ اگه نیست برو بچتو بیار پیش خودت دوباره منتظر بمون

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفاتون خیلی مهمه؟ اگه نیست برو بچتو بیار پیش خودت دوباره منتظر بمون

از دانشگاه تا خونه ۱ساعت رفته ۱ساعت برگشت من هم‌باردارم‌هم بچه شیر ب شیر ارم‌میخوام بهش بگم ک جزوه کوچیک بده یا درک کنه 

نباید بچه رو دست غریبه سپرد یا حتی خونه ای که  پسر بالغ داره ...لطفا مراقبش باش بچه ها بی دفاع و بی گناهن😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
از کجا بیارمشون‌ی سهر دیگن

خب بزارش مهد.....بعدشم شما هم حامله ای.هم بچه شیر خوار داری.هم داری درس میخونی حتما خانه داری هم میکنی...شوخیت گرفته؟!؟...با این روند حتما مریض میشی....چند ترم مرخصی بگیر....درس خوندن تو این اوضاع واجب نیست...باز اگه حامله نبودی یچیزی.....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
خب بزارش مهد.....بعدشم شما هم حامله ای.هم بچه شیر خوار داری.هم داری درس میخونی حتما خانه داری هم میک ...

۲تا درسم‌معرفی ب استاد مونده ک انشاء الله پاس کنم‌ راحت بشم 

مادر شدهر خواهرمه ی زن‌تنهاست

بچه چند سالشه؟ باردار هم هستی 

۱۳ اره ۱ماه هم ب زایمانم مونده

بچه اولت سیزده سالشه یا سیزده ماه؟