رهایی۲۰۲۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 353 عنوان دنیای سوفی 73 بازدید | 10 پست سلام کتاب دنیای سوفی را خواندید ؟ ممنون میشم اگر خواندید نظرتون را درباره اش بگیدو اگر کتاب خوب دیگری می شناسند معرفی کنید 1404/07/27 | 11:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهایی۲۰۲۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 353 اگر کتاب خون هستی بیا در گروه ما سلام دوست عزیز یعنی باید مشارکت کنم حتما تو خواندن کتابی خاص، منظورم اینه همه تون با هم یک کتابی را تو یک زمان معین می خوانید متن حتما آخه خیلی کتابخوان نیستم
مینو_دختر_آقافرهاد عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 2135 من خیلی سال پیش خوندمش یه جورایی مطالب فلسفی رو داره با داستان میگه الان اگه بود کتابی نبود که تو سلیقم باشه و بخوام بخونمش 🫠
رهایی۲۰۲۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 353 من خیلی سال پیش خوندمش یه جورایی مطالب فلسفی رو داره با داستان میگه الان اگه بود کتابی نبود که تو سل ... شما نپسندیدی پس ، ممنون از نظرت
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 127791 بلهیه مدت خیلی فراگیر بود ولی من کتاب راز فا ل ورق از همین نویسنده رو بیشتر دوست دارمدنیای سوفی قشنگی اش به اینه که در لحظه نهایی نشون میده حقیقت و واقعیت فرق دارن سایت از صدا پر است و از حرف خالی
مینو_دختر_آقافرهاد عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 2135 شما نپسندیدی پس ، ممنون از نظرت از اون کتاب هاست که حتما کتابخونه ها دارنامانت بگیر یه کمی بخون ببین خوشت میاد یا نه
پرینازعشق عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 753 سلام دوست عزیز یعنی باید مشارکت کنم حتما تو خواندن کتابی خاص، منظورم اینه همه تون با هم یک کتابی را ... درخواست بده عزیزم اگر تلگرام داری توضیح بدم بهت
رهایی۲۰۲۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 353 از اون کتاب هاست که حتما کتابخونه ها دارنامانت بگیر یه کمی بخون ببین خوشت میاد یا نه دارم کتابش را ولی اصلا نخواندم کسی بهم داده خواستم بپرسم ارزش خواندن داره یا نه ، ممنونم از عزیزم از راهنماییت
رهایی۲۰۲۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 353 بلهیه مدت خیلی فراگیر بود ولی من کتاب راز فا ل ورق از همین نویسنده رو بیشتر دوست دارمدنیای سوفی قشنگ ... ممنون از راهنمایی تونکتاب راز فا ل ورق را اصلا نشنیده بودم ،
رهایی۲۰۲۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 353 بلهیه مدت خیلی فراگیر بود ولی من کتاب راز فا ل ورق از همین نویسنده رو بیشتر دوست دارمدنیای سوفی قشنگ ... الان رفتم تو یوتیوب زدم نقد و بررسی کتاب راز فا ل ورق اون طوری که توضیح داد به نظر قشنگ می آید و اونم درباره فلسفه است