2777
2789
عنوان

کسی هست با وجود بچه درس بخونه

286 بازدید | 45 پست

خیلییی دوست دارم درس و شروع کنم  پسرم سه سال و نیمشه باردارم هستم ..حالا مثلاً یه رشته سبک توپیام نور ..دوست دارم دغدغه داشته باشم فعال و به روز باشم... الانم  که درس نمی‌خونم مطالعه آزاد زیاد دارم ولی معاشرت با آدم های با سواد و اساتید خیلی فرق می‌کنه الان حس میکنم بی هدف و پوچ دارم زندگی میکنم ..ولی اونجوری حداقل هدفی داری براش تلاش کنی ..بعضی وقتا میگم بشین بچه داری  و زندگی کن بعضی وقتا هم نه قانع نمیشم .دوست دارم پیشرفت کنم..نظر شما چیه چه پیشنهادی دارید .هدفمم اصلا شاغل شدن نیست بیشتر دوست دارم تو جامعه باشم  و سواد عمومی داشته باشم حداقل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای زایمان و بارداری 5 ترم مرخصی بدون احتساب در سنوات می دن 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
برو با سوابق ثبت نام کن راحت میگیرن بدون کنکور یه رشته درست حسابیمامان من‌با بچه سوم دانشجو بود

خوب رشته های بدون کنکور باید بخونم دیگه  چه رشته ای  مثلاً من گفتم علوم تربیتی 

من دوتا بچه دارم 5ساله و سه ساله دارم دکتری مدیریت دانشگاه آزاد میخونم خداییش خیلی سخته بعضی شبها بچه هارو میخوابونم بعدش بیدارمیمونم میخونم کارمندم هستم ولی تاچشم بهم بزنی میگذره

خوب رشته های بدون کنکور باید بخونم دیگه چه رشته ای مثلاً من گفتم علوم تربیتی

نه بابا رشته آینده دار 

یا برو روانشناسی که حداقل تو زندگی به دردت بخوره

یا برو حسابداری که بعد لیسانس سریع بری سر کار

یا برو حقوق که پرستیژ داره

یا برو‌ مدیریت ها که تو آزمون استخدامی ها خیلی خوب میگیرن