2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننمو بیشتر دوستدارم😑 عشق اولم ننمه😑 اول ننه بعد تو😑

😂😂😂😃

وای خدا از دست تو

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
😂😂😂😃 وای خدا از دست تو

😂😂😂😂😆😆😘😘😘😘❤❤❤

فدات شم😍😍😍😍😍

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

شوهرم یه بار تو دعوا میخواستم قهر کنم برم کلید خونه رو گرفت بعد گفت برو 

البته اومدم از در برم بیرون به غلط کردن افتاد 😆😆

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ووووووووووووووووووی😍😍😍😍😍😍😍😍 پروانه جونم سلااااام😘😘😘😘😘😘 خوبی عچقممممم😆😆❤❤❤❤❤❤ کجای ...

من کم میام امروز توهرتاپیکی که رفتم تورو دیدم 😂😂😂عزیزم فدات بشم 😍😍😍😘😘که اول ننه تو دوست داری بعد اقاتو آره که 29ساله هم هستی آره بازم بگم😂😂😂😉همرو خوندم

من کم میام امروز توهرتاپیکی که رفتم تورو دیدم 😂😂😂عزیزم فدات بشم 😍😍😍😘😘که اول ننه تو دوست داری ...

عاشقتمممم یعنی😂😂😂😆😆😆

خدانکنه عشقممم. قربووونت برم😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
باورت نمیشه من اینقدر وسواسیم که نگو بهش گفت نسبت بهت سرد شدم اونم گفت تنبلی😐

خب در مقایسه با حرف تو حرفش خیلی بدم نبوده 

خیلی حرف سنگینی زدی اگه اون میگفت چه حالی میشدی

خب در مقایسه با حرف تو حرفش خیلی بدم نبوده  خیلی حرف سنگینی زدی اگه اون میگفت چه حالی میشدی

خب چیکار کنم ؟؟بهش گفتم اخلاقای بدتو بزار کنار دارم نسبت بهت بی تفاوت میشم

میگه نه تو کلا تنبلی😐🤭

خستم کرده دیگه

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐
قربونت بشم فدایی داری گلم😘😘😘

خدانکنه😍😍😍😍😍😍😘😘❤❤❤