2777
2789

در حد سه کیلو یا ۴ کیلو زیاد گوشت خور نیستیم اونم که استفاده میکنم بیشترش چرخ کرده هست 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخورن

مثلا یه رون درست میکنم برا یه وعده نصفش دور ریز میشه فقط از سسش میخورن تو خورش چهارتا تکه کوچیک میندارم اونم جدا میکنن دور ریزه البته چرخکرده مصرفم زیاده .

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣

مثلا بعضی موقع ها میبینم تو همین تاپیک ها میگن ۴ ۵ نفریم ماهی دو کیلو گوشت دوتا مرغ تعجب می‌کنم آخه خیلی کمه حداقل مرغ واسه ۴ ۵ نفر که به ی روزشونم نمیرسه نمیدونم رستوران غذا میخورن خونه مادرشوهری کسی یا فست فود و پیتزا اینا همش میخورن چون نمیشه اینقدر کم

چندنفرید

دونفر

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مثلا بعضی موقع ها میبینم تو همین تاپیک ها میگن ۴ ۵ نفریم ماهی دو کیلو گوشت دوتا مرغ تعجب می‌کنم آخه ...

وقتی پول برای خریدن نباشه میشه

من تادوسال پیش ک شوهرم سالم بود هرسال دوبار دونفرادم بودیم ی گوسفنددرشت میبریدم میذاشتم یخچال

۱۰ ۱۲کیلو گوشت چرخکرده تادلت بخواد مرغ هرماه ۴ ۵ تا مرغ میخریدم.

اما دوساله شوهرم افتاده تو خط شیشه الان ۳ ۴ ماه ی بار ب زور۱کیلو بخرم.

اما ازوقتی کالا برگ میدن هرماه خداروشکر ۱ کیلو گوشت ۱کیلو چرخکرده ۳کیلو مرغ میخرم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون