2777
2789

من قرار بود هفته قبل آزمون شهری بدم ک شلوغ بود و افتاد این هفته. نمیدونم قبول شم یا ن ولی اگه میشه دعا کنید قبول شم 🥲

بعد مربیم آقا بودن و میگف قبول شدی باید برام شیرینی بیاری و منم میگفتم شما دعا کنید قبول شم چشم. حالا بنظرتون ببرم یا نرم براش اگه قبول شدم. نبرم زشت نیست؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش بخیر ب منم مربیم گفت و منم باراول قبول شدم و اتفاقا شیرینی بردم چقدر ذووووووق کرد انگار که. به خودش افتخارکرد که مربی خوبی بوده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یه شکلات قیمت مناسب بخر براش.اگر دوست داری

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ازمون شهرم شیرینی داره اخه

حالا جالبه کلی هم‌هزینه دادن‌به مربی.شیرینی هم میخوان😂من برا پولش سختم نیست ولی نمیدونم چرا این لفط شیرینی باید بدی بدم میاد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یادش بخیر ب منم مربیم گفت و منم باراول قبول شدم و اتفاقا شیرینی بردم چقدر ذووووووق کرد انگار که. به ...

اون همه پول دادی بهش که درست یادت بده قبول بشی دیگه .

باشه مشکلی نیست اون میتونست کوتاهی کنه ولی نکرد....اون شیرینی هم برای من هم برای اون باارزش بودو ادم نباید تو قید وبند دوریال پول باشه ....من خودم دوست داشتم وگرنه نمیبردم هم نمیتونست به زور ازم بگیره 😛

باشه مشکلی نیست اون میتونست کوتاهی کنه ولی نکرد....اون شیرینی هم برای من هم برای اون باارزش بودو ادم نباید تو قید وبند دوریال پول باشه ....من خودم دوست داشتم وگرنه نمیبردم هم نمیتونست به زور ازم بگیره 😛

باشه مشکلی نیست اون میتونست کوتاهی کنه ولی نکرد....اون شیرینی هم برای من هم برای اون باارزش بودو ادم ...

پولش مهم نیست.ولی برای کاری که وظیفشه و هزینه هم گرفته چرا باید کسی کوتاهی کنه چرا حق میدین که میتونست کوتاهی کنه ولی نکرد .شما دلت خواسته بردی ولی اینکه بگه شیرینی بیار هم درست نیست.همین مربی برا نیم‌ساعت وقت اضافه تر میگه هدیه تو بابت اون‌همه پول مسلما از همون هم نمیگذره پولشو کامل دریافت میکنه

پولش مهم نیست.ولی برای کاری که وظیفشه و هزینه هم گرفته چرا باید کسی کوتاهی کنه چرا حق میدین که میتون ...

میدونم چی میگی ولی اون صدشو گذاشت منم ترجیح دادم خوشحالیمو. باهاش شریک بشم بعدم من ۱۷سال پیش گواهینامه گرفتم اصلا پول اون زمان مثل حالا نبود ....در کل حرفتون درسته