2777
2789

من قرار بود هفته قبل آزمون شهری بدم ک شلوغ بود و افتاد این هفته. نمیدونم قبول شم یا ن ولی اگه میشه دعا کنید قبول شم 🥲

بعد مربیم آقا بودن و میگف قبول شدی باید برام شیرینی بیاری و منم میگفتم شما دعا کنید قبول شم چشم. حالا بنظرتون ببرم یا نرم براش اگه قبول شدم. نبرم زشت نیست؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادش بخیر ب منم مربیم گفت و منم باراول قبول شدم و اتفاقا شیرینی بردم چقدر ذووووووق کرد انگار که. به خودش افتخارکرد که مربی خوبی بوده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ازمون شهرم شیرینی داره اخه

حالا جالبه کلی هم‌هزینه دادن‌به مربی.شیرینی هم میخوان😂من برا پولش سختم نیست ولی نمیدونم چرا این لفط شیرینی باید بدی بدم میاد

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

یادش بخیر ب منم مربیم گفت و منم باراول قبول شدم و اتفاقا شیرینی بردم چقدر ذووووووق کرد انگار که. به ...

اون همه پول دادی بهش که درست یادت بده قبول بشی دیگه .

باشه مشکلی نیست اون میتونست کوتاهی کنه ولی نکرد....اون شیرینی هم برای من هم برای اون باارزش بودو ادم نباید تو قید وبند دوریال پول باشه ....من خودم دوست داشتم وگرنه نمیبردم هم نمیتونست به زور ازم بگیره 😛

باشه مشکلی نیست اون میتونست کوتاهی کنه ولی نکرد....اون شیرینی هم برای من هم برای اون باارزش بودو ادم نباید تو قید وبند دوریال پول باشه ....من خودم دوست داشتم وگرنه نمیبردم هم نمیتونست به زور ازم بگیره 😛

باشه مشکلی نیست اون میتونست کوتاهی کنه ولی نکرد....اون شیرینی هم برای من هم برای اون باارزش بودو ادم ...

پولش مهم نیست.ولی برای کاری که وظیفشه و هزینه هم گرفته چرا باید کسی کوتاهی کنه چرا حق میدین که میتونست کوتاهی کنه ولی نکرد .شما دلت خواسته بردی ولی اینکه بگه شیرینی بیار هم درست نیست.همین مربی برا نیم‌ساعت وقت اضافه تر میگه هدیه تو بابت اون‌همه پول مسلما از همون هم نمیگذره پولشو کامل دریافت میکنه

پولش مهم نیست.ولی برای کاری که وظیفشه و هزینه هم گرفته چرا باید کسی کوتاهی کنه چرا حق میدین که میتون ...

میدونم چی میگی ولی اون صدشو گذاشت منم ترجیح دادم خوشحالیمو. باهاش شریک بشم بعدم من ۱۷سال پیش گواهینامه گرفتم اصلا پول اون زمان مثل حالا نبود ....در کل حرفتون درسته