2777
2789

ای کاش یه ذره عاقل بودم باهوش بودم میرفتم دنبال پسر بازی متاسفانه آنقدر کم عقل و ساده بودم مدام مثل خر درس میخونم اونم نه درس خوندن با فایده فقط حفظ میکردم و معدلم بالا کنکورم بد شد الان دانشگاه آزاد یه شهر خیلی دور یه رشته پیرا میخونم که کار واسش نیست از اینکه چه قدر خرج میکنم چیزی نگم بهتره از خواستگار سنتی شوهر در نمیاد چون همشون رد میشن باید خودم سمج می‌بودم با یکی دوست میشدم الان سر زندگیم بودم نه تو دانشگاه آب تو هاون می‌کوبیدم هر کی دوست پسر گرفت شوهر کرد خواستگار سنتی رو که نمیشه گفت می‌خوام اصلا حتی نمیزارن بیاد 

در هر صورت خاک تو سرم با این زندگیم 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا هر چرتی به ذهنتون میاد بیان نکنید 

ذهنیت آدمهارو عوض می کنید نسبت به موفقیت و زندگی سالم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

برو دانشگاه یک پسر خوب پیدا کن ک حداقل سرش به تنش بیارزه

طرف تو دانشگاه شهریشو پدرش میده🤣اخه یه پسر ۲۲ یا نهایت ۲۴ ساله سرش به پاشم نمیارزه چ برسه به تنش🤣

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...