2777
2789

خواهش میکنم دعوا نکنین خودم از این قضیه خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم اصلن 

ما یه بچه داریم  ک پیش پدرشه الان ۳ ۴ سالی هس طلاق گرفتیم و ایشون از پارسال دوباره اومدن سمتم هی پیام زنگ اشتباه کردم و فلان بیا برگردیم دیگ نمیزارم کسی دخالت کنه خوشبختت میکنم و این حرفا منم بخاطر بچم قبول کردم گفتم شاید درست شده چون خیلی گریه میکنه 😔😔😔این وسط دعواهایی داریم ولی خودش میگ الان عصبیم از هم دوریم رفتیم خونمون درست میشه خلاصه پسرم میره کلاس اول من ۳ ساله ندیدمش خانوادش نمیدن بچه رو هم یاد دادن منو دیدنی کلا فرار میکنه پریشب من زنگ زدم مدیر مدرسه گفتم بیام ببینم گف باید از باباش اجازه بگیرم من به اونم بالای ۳۰ بار زنگ زدم پیام دادم جواب نداد ک نداد صب زود پی داد گف بری مدرسه رو خراب میکنم سرشون 

من گوش ندادم رفتم پسرم فرار میکرد ولی بزور نگهش داشته بودم بعدش خالم زنگ زد به شوهر سابقم گف این گریه میکنه و این حرفا باز پیام داد گف برو مدرسه میگم مدیر بزاره نمیدونس ک خودم رفتم بقیشو هم میگم الان 

تلگرام شوهرم دست منه 

دیدم داداشش پیام داده تو گزاشتی انتر بره مدرسه منم از زبون شوهر گفتم آره من گزاشتم زنگ میزدن میگفتن گریه میکنه اونم گف گوه خورده گریه میکنه بچه میدونس نمیرف بچه دو هوایی میشه منم گفتم زندگی خودمه به خودم ربط داره 

شوهر سابق هم زنگ زد دعوا کرد باهام گف چرا جواب دادی و این حرفا بلاکم کرد 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کردی. مادری،بچه مال تو هم هستدو روز دیگه بچت بهت میگه چرا برای من هیچ تلاشی نکردی

نمیدونم چیکار کنم بچه رو خیلی بد یادش دادن 😔😔😔اصلن منو میبینه فرار میکنه اون عوضی هم بلاک کرد قهر کرد رف 

خوب کردی. مادری،بچه مال تو هم هستدو روز دیگه بچت بهت میگه چرا برای من هیچ تلاشی نکردی

نمیدونم چیکار کنم بچه رو خیلی بد یادش دادن 😔😔😔اصلن منو میبینه فرار میکنه اون عوضی هم بلاک کرد قهر کرد رف 

اگه میخوای برگردی باید درمورد همه اینا با شوهرت صحبت کنی زودی راضی نشو شوهرتم بنظر نمیا ...

اون فعلن منو بلاک کرده 😔منه احمق هم هی میگم ولش کنم بره ولی دلم تنگ میشه 

نمیشه ک یا شوهرت میخاد برگردی یا نه

اگر میخاد باید درست کنه همه چیو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

این شوهر شوهر بشو نیست

خودتو خار نکن

محل سگ بهش نذار

بچه رو هم بسپار به خدا، مثل این بچه تو دنیا، وابستگی ای هم بهم ندارید

توهم ازدواج کن برو پی زندگیت

مهم اینه که بچه خوشحال باشه و بهش برسن که فک کنم همینطورم باشه