2777
2789
عنوان

زنان بد سرپرست

123 بازدید | 9 پست

کجا میرن چجوری باید رفت چیا میخوان داشته باشی ....چجور باهات برخورد میکنن مثل زندانه ....من پدر و مادرم فوت کردند چند ساله همه خواهر برادرامم رفتن ولم کردن ارثمم ندادن دیگه شوهرمم خیانت کرده دست بزنم داشت تا پارسال الان اینجا نمیتونم نفس بکشم حالم بده کجا برم که کمکم کنن طلاقمو بده طلاق نمیده نمیزاره برم بیرون 

مهرت و بزار اجرا حکم جلب بگیر بره زندان تا از ترس مهریه طلاقت بده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهرت و بزار اجرا حکم جلب بگیر بره زندان تا از ترس مهریه طلاقت بده

برای مهریه زندانی ندارن قانون برگشت عزیزم ‌....حکم جلب یک نفرم باید بدویی دنبالش بگیری دلیل و مدرک میخوان 

طلاق گرفتی برو کمیته امداد حتما 

بهت کمک مالی می‌کنن 

یه حقوق خیلی کمی هم میدن 

وام هم میتونی برداری ازشون یه کاری رو شروع کنی 

از هیچی اینا بهتره 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
طلاق گرفتی برو کمیته امداد حتما بهت کمک مالی می‌کنن یه حقوق خیلی کمی هم میدن وام هم میتونی برداری از ...

خواب طلاق نمیده گفتم نه جایی دارم نه پولی هیچ کی نیست کمکم کنه بهش گفتم طلاقم و بده مهرمو میبخشم به خدا گفت اصلا طلاق بدم یکی دیگه ازت استفاده کنه