2777
2789
عنوان

کمکم کنیدد😭😭😭

69 بازدید | 9 پست

سلام ، من یه نوجوان هستم.. من توی کلاس زبانمون از یه پسره خوشم میومد حتی سرش می مردم گریه میکردم نمیخوابیدم، بعد مدت ها بهش گفتم و اعتراف کردم که دوستش دارم بهم گفت من بهت حسی ندارم .. و حتی یه دختره توی کلاسمون که خیلی پیکمیه اسمش السا بود ازش پرسیدم به اون حس داری  گفت نه.

بعد من بالای دوملیون پول دعانویس دادم یعنی سرش مردم باورتون نمیشه ، بعد من پدرمادر خیلی سخت گیری دارم بفهمن پارم میکنند. بعد یه مدت با رفیقش حرف زدیم رفیقش گفت اونم به تو حس داره من خیلی خوشحال شدم بعد رفیقش میگفت بهم زنگ زده گفته میخواستم برم ازش عذرخواهی کنم بعد خجالت کشیدم که هیچی

بعد یه مدت رفیقش بهم گفت که اون به همون دختر پیک میه یعنی السا حس داره بعد دیشب نشستم تا خرخره براش گریه کردم بعد به خودش پیام دادم گفتم خیلی ادم کیری ای هستی انگار چاقو کردی توی قلبم بعد مامانش دید بهم توی واتساپ پیام داد، ادعا کردم که خواهرمم و هیچی نمیدونم.. با مامانه حرف زدم و گفتم که اشتباه کرده دیگه تکرار نمیکنه و اینا 

حالا مامانه جوگیر شده میخواد بره به اموزشگاه بگه فردا

تروخدا راه حل بدید پدرمادرم بفهمن میکشن منو 

خداشفات بده 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق مهد کودکی. 

رفتی پول به دعا نویس دادی؟ اینم نسل جدید ما/:

خب به اسم همون خواهرت به مادره بگو لطفا نگید که نه اسم خواهرم سر زبون بیوفته نه اسم پسر شما توی آموزشگاه و خودم به خواهرم حرف میزنم دیگه هیچ حرفی با پسر شما نزنه

خودتم به خودت بیا

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ی 2 سال دیگه 

میخوام تگت کنم بیای این تاپیکت و بخونی

ببینم جقدر به خودت فحش میدی بابت این کارات

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

این کارا چیه اخه :////

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

بهش گفتم ولی مامانه جوگیره

ببشتر باها حرف بزن

یا ی بزرگتری چیزی گیر بیار که باهاش حرف بزنه 

بهش بگه بهتره به بچه ها خودمون حرف بزنیم