2777
2789

از سن 18 سالگی تا الان که 22 سالمه درگیر کنکورم...

راضی هم نشدم برم یه رشته الکی بخونم که بازار کار نداره...

خیلی کم کاری کردم برا کنکورم و گرنه خیلی باهوشم...هیچی درس نمیخوندم هیچی! شایدم بعضی روزا در حد 3 ساعت خونده باشم... 

مامایی ازاد قبول شدم... ولی بخاطر اینکه فشار اقتصادی به پدرم وارد میشد بازم میخوام بمونم ینی با امسال میشه 6 سال پشت کنکور بودن

تو این 6 سال نه تجربه ای کسب کردم نه موفقیتی هیچی :) عمرم تلف شده حس پوچی میکنم گریم میگیره هر روز... 

من از بهترین دوران زندگیم خوشی ندیدم:)

عزیزم کاش همون مامایی رو میرفتی و به صورت پاره وقت کار میکردی تا بتونی یه سری مخارج رو خودت تامین کنی

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی درس نخوندی منتظر معجزه ای؟؟ خودت با زندگیت اینکارو کردی

خودم کردم الان راه حل میخوام.. بیشتر از این عمرمو تلف کنم یا تمومش کنم؟ 

لطفا اینطوری بام صحبت نکن تو شرایط زندگی من نبودی عزیزم

خیلی کم کاری کردم برا کنکورم و گرنه خیلی باهوشم...هیچی درس نمیخوندم هیچی! شایدم بعضی روزا در حد 3 ساعت خونده باشم... 

حقوق و... چقدره؟ شاید بتونن

امسال هم میخوای همین کم کاری رو پیش بگیری؟

شاید بعدا مامایی ازاد هم قبول نشی

خودت تصمیم بگیر

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

خب تو این ۶ سال ی مهارت یادمیگرفتی با اون کار میکردی

عزیزم چون خانوادم از بچگی بم گفتن اگر دکتر نشی هیچ گوهی نیستی برا همین حس بی ارزشی میکنم و نرفتم سراغ این کارا